bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
смешно е, но не во овие ........ (тука стои најбедниот(и тука стај некој победен збор од "најбедниот") збор на планетава) времиња :plac:
смешно е, но не во овие ........ (тука стои најбедниот(и тука стај некој победен збор од "најбедниот") збор на планетава) времиња :plac:
Море да видиш како се радуваа сите кога ја тепавме Севиља сите беа за Реал а сега види ја ситуацијата кога изгубивме сите јадат гомнаШо сте запнале сите да јадете гомна за Реал?
Повеќе се радувате на туѓиот неуспех отколку на вашиот успех.
Балканчишта
Само тоа ги спасуваnajnovi vesti od MARKA
golemi se sansite real da go vrati general franko za da mozat da pominat osmina finale:baeh::baeh:
Шо сте запнале сите да јадете гомна за Реал?
Балканчишта
Море да видиш како се радуваа сите кога ја тепавме Севиља сите беа за Реал а сега види ја ситуацијата кога изгубивме сите јадат гомна
Зошто да не се радуваме. Нашите се знаеше уште од првиот меч и остатокот беше рутина. А Реал Мадрид 200 милиона даде ѕвезди изнакупи и ништо не направи. А да и се радувам за Роналдо, отиде за пари ама со тие пари не доаѓа титула.Шо сте запнале сите да јадете гомна за Реал?
Балканчишта
Не, колку?не е точно знајш колку се радував на голот на иниеста против челзи
Воедно и најфашистичкиот клуб кој знаеме како ги освои првите 6 титули во ЛШ така да се ни е јасно!Ај ќе прежалете и вие што паднавте на спортска знам дека не излезе ниту 3+, ни 1 или па 4+ ама нема да ви е прв ни последен пат.
Реал си е Реал за ваша жал сеуште НАЈТРОФЕЈНИОТ ФУДБАЛСКИ КЛУБ ВО СВЕТОТ!
Ајде сега можете да продолжите со јадење гомна и нека ви се слатки.