Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Сакале да признаеме или не фудбалот на светско ниво тоне...

Вчера 2 класични пенали за Милан, денес на двете утакмици катастрофално судење, скандалот со Франција се на се ми се гади да гледам фудбал веќе!

Мора да превземат нешто Платини и компанија!

Вчера 2 класични пенали за Милан, денес на двете утакмици катастрофално судење, скандалот со Франција се на се ми се гади да гледам фудбал веќе!

Многу влог има, дури и премногу. А точно е дека одамна е изгубена магијата.
Иначе за кои два класични викаш? :)
Ако е за тоа со Роналдињо и Рио, ем беше надвор ем не ни го чепна.

Aлудира на двете ситуации на игра со рака, првата е дискутабилна, втората јок, ни п од пенал.
А за фаулот врз Дињо, мислам дека имаше маал контакт кој не беше забележан од судијата, но како и да е, надвор од шеснаестерец беше.
Ги најде вистинските, од што толку превземаа, еве, денес Платини дури и присуствуваше на меч каде беше делегиран судија кој минатата година буквално ги уништи Челзи во Лондон во едно полуфинале. Чим овој судија и покрај таква катастрофална партија добива дозвола повторно да делегира меч од нокаут фаза тоа доволно ти говори и за Платини и за остала багра од Уефа.

На Рио тоа беше фаул слободен мораше да се досуди.
Евра(мислам) по корнерот, на топката што Пато ја удри со глава и залепи кошаркарска банана малтене-пенал чист ко солза, тоа се свири и не се размислува.
Тоа на Рафаел не ни требаше да со досуди оти ептен беше јасно дека Роналдињо го намести, т.е сам му ја даде на рака.

Aууу, какво феноменално судење, тоа е чудо едно. Просто ме фасцинираа судиите и незнам што да кажам.

Вакво опашуење на голо немаме видено од прошлиот петок кога црнецот на таа плавушата на Амазон... и да се вратиме на натпреварот.

Не озбилно, Фиорентина беше многу оштетена вечерва и се надевам дека тоа ќе им се врати во реваншот, во позитивна смисла се разбира. Реално момците си заслужија нерешено а некој тоа им го одзема. Јебига, судиите во Европа се на многу ниско ниво ама сите како по дифолт кукаат по Италијанските судии. Па на вакви карикатури ко Овребо, судиите во Италија можат вода да им носат.

Liga na Sampioni propaga ne e nisto kako porano..porano imase mnogu podobar fudbal i za gledanje i za uzivanje,sea ne ni mi teknuva da zastanam pred tv i da gledam fudbal..samo koga igraat chelsea ili inter moze da sednam i da pogledam so se desava..sudii katastrofa,a za ekipite pa da ne zborime...Eden Arsenal so e golem klub nemoze da tepa niedna utakmica na gosti,prosto da ne ti se veruva..neznam ni kako pominal grupi stvarno...da se nadevame Chelsea i Inter deka ke igraat otvoren i dobar fudbal,poso od taktiziranje i 10 igraci pozadi mi se smaci : / :toe:

Сензор на гол линија ако ништо друго бар за СП, континентални купови и ЛШ. Ова е no brainer нема да одземем од динамиката на играта. А за офсајдите или нешто како во тенисот или по уште еден судија. Само додатни судии не ја елиминира можноста од човечка грешка... :toe:

И да Баерн имаше среќа синоќа си признавам. Само се надевам дека во реваншот ќе си го заслужат пласманот во 1/4 финале. Не би сакал да се пласираме заради норвешки дебил :salut:

а црвениот ви текнува не беше за црвен,жут можеби ама црвен

Ги заборави двата црвени што требаше да му досудат на Руни.

Најзадоволни од судијава се фановите на Барселона и на Баерн.
Изгледа само тие не гледаат,или не сакаат да видат каков дебил од судија е копиљов.

Жал ми е за Фиоре зашто не заслужија да изгубат.
И ме интересира каде е Робен сега да каже дека ќе тепале 6-0.
Тие да не беше гнасон скандинавски немаа ни да победат.

Ај видете подобро...
c3media997.jpg

Дадоа гол од офсајт,дадоа гол од непостоечки пенал = судии катастрофа..

Дадоа гол од офсајт,дадоа гол од непостоечки пенал = судии катастрофа..

абе Ѓоре не треси глупости...... виде ли ти што ќе се случеше ако не свирнеше пенал??? за офсајд офсајд беше, али ова да го вика има најмалку право фан на милан, затоа што тешко дека некој ги заборава вашите голови во 97,96,100!мин итн

абе Ѓоре не треси глупости...... виде ли ти што ќе се случеше ако не свирнеше пенал??? за офсајд офсајд беше, али ова да го вика има најмалку право фан на милан, затоа што тешко дека некој ги заборава вашите голови во 97,96,100!мин итн

де потсетиме кога било тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom