Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Не,а демек и да беше чекор поназад,ќе ја пропуштеше ради добра воља кон гостите.
Абе оди таму опрајте се,сеа сите глумите Мајка Тереза,а коа ќе е за ваша екипа офсајд,ондак нема проблем!

Да беше, ама не беше. Да беше 2 чекори поназад, немаше сеа за таа одлука тука да се збори. :smir:

Jebiga fudbal e nekad ke se desi neso protiv ednite nekad protiv drugite mnogu nepravdi imalo u fudbalot ama toa e znam kako bi mi bilo ako ova bese protiv bayern

rj012v.jpg

Не, па може и не беше офсајд. :icon_lol:

Абе ај земи мери....три прста е у офсајд шо заебаваш и ти.....научна фантастика е овоа да го види:):)

Истиов судија беше и Анри ко му даде гол на Ирска, истиов беше и Интер - Ливерпул, Челзи - Барса.... Сите овие утакмици тој ги еба:toe: Алал да му е

Да беше, ама не беше. Да беше 2 чекори поназад, немаше сеа за таа одлука тука да се збори. :smir:

Па баш ради тоа.Уопште не зборите и не се замарајте!2:1 за Баерн.КРАЈ!

И шо офсајд дане беше случајно??? :pos2::pos2: Судиве катастрофи се чера на Милан катастрофи, денес на Баер и на Порто исто катастрофи незнам зш дозволувет вакви судии да судат ЛШ..

Шо сте се запнале за Овребо бе, линискиот судија е крив за ова.

Eхаа сите по судиите плачат....(менталитет тое:wink:)....судиите од што гледаат како да ја отсудат утакмицата во најрегуларен тек и да не помини со инцидент(судиски)..тие ја посеруваат со чудните одлуки во последно време..

Ако овој Овербо е судија, јас сум Чак Норис:tv: Го заеба натпреварот
Пак ли судеше овој бе? :nerv:

Многу квалитетен фудбал гледавме вечерва. :toe:

Порто - Арсенал - борби, секој напад фаули, глумења, головите да не праам муабет, судијата катастрофа, ужас!

Го фатив голот на Баерн, чист офсајд! Нема за што да се дискутира.....тој помошникот не знаеше кај се наоѓа, право муле!

пс. Оребро е легенда! :toe:
Легенда е, за Барса. Треба и споменик да му подигнете у Каталонија и да го запишете во историјата на клубот.
Па нели тој ви донесе титула во ЛШ :toe:

Истиов судија беше и Анри ко му даде гол на Ирска, истиов беше и Интер - Ливерпул, Челзи - Барса.... Сите овие утакмици тој ги еба:toe: Алал да му е
Алал да и е на УЕФА, шо дозволува вакви дебили да судат. И мочкото Платини шо нејќе да воведе технологија во фудбалот, пошо тогаш нема да можат да се местат утакмици и потешко ќе иде перењето пари.

Честитки до фановите на Порто и Баерн Минхен :smir:

Легенда е, за Барса. Треба и споменик да му подигнете у Каталонија и да го запишете во историјата на клубот.

Алал да и е на УЕФА, шо дозволува вакви дебили да судат. И мочкото Платини шо нејќе да воведе технологија во фудбалот, пошо тогаш нема да можат да се местат утакмици и потешко ќе иде перењето пари.

Само една поправка титула ни донесоа ИНИЕСТА:vozbud: Меси и Ето со последните три гола во Лигата на Шампионите:)

Да бе да, Оребро ни ја донесе, ќе му изградиме споменик и ќе остане запишан во историјата на клубот! А да и легенда е, само што изгледа само ти не ја сфати поентата на "легенда".

Само една поправка титула ни донесоа ИНИЕСТА:vozbud: Меси и Ето со последните три гола во Лигата на Шампионите:)
Да де Иниеста

Да бе да, Оребро ни ја донесе, ќе му изградиме споменик и ќе остане запишан во историјата на клубот! А да и легенда е, само што изгледа само ти не ја сфати поентата на "легенда".
Ја сфатив поентата ама реагирав во условно кажано нервоза, некако не ми годи да го слушнам/прочитам тоа име, искрено :)

“We did everything right on the field. We only failed to double up our marking on the linesman,” -Cesare Prandelli :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom