Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за УЕФА и Платини што сеуште дозволуваат вакви судии да делегираат правда во ЛШ, аплаузи. :aplauz:

И после ќе серете зошто сум следел македонски фудбал. Исти курац со судењево :smir: Жалосно е....
Кај нас барем можеш да влезеш во терен и да му ја згмечиш фацата, туку мора да преќутиш:vozbud:

:pos: :pos: :pos: :pos:
Смешки, да не виде дека тоа е офсајд, wtf?
Браво за судиите!!!

Што знам, не ми оставија ништо посебен впечаток Баерн, нека продолжат да разбиваат во Бундеслигата, за ЛШ малце потешко.

Истиот судија сугерираше и за црвен, незнам жално ... Ако беше Јунајтед во ситуацијата на Фиорентина, во мојава соба ќе немаше телевизор сега.

Не е дека не го виде, тоа едноставно не беше возможно од линиски судија да не биде видено, шанса нема.

Кога направил трансфер судијава од Барса во Баерн ?

Се согласувам, мислам дека го виде судијата офсајдот...:( намерно не досуди, бил бајерн фан!

Ги сјебаа ли ама Фиорентина,ццццц...

Иначе,Клиши пак го шинаа или?? Мислам дека е време да извади боловање до крајот на сезоната :pos: (ако беше он де,не заприметив добро :smir:)

Боби[Мкд];3321703 напиша:
Се согласувам, мислам дека го виде судијата офсајдот...:( намерно не досуди, бил бајерн фан!
Kолку сакаш иронија можеш да продаваш сега тука, ќе има слики не се секирај.Невозможно е да не се види тоа од аголот во кој стоеше, невозможно !

Kолку сакаш иронија можеш да продаваш сега тука, ќе има слики не се секирај.Невозможно е да не се види тоа од аголот во кој стоеше, невозможно !

Liniskiot sudija bese ponazad malce mozebi i zatoa ne videl a mozebi i od treba ne digna zname :) ama kako i da e sigurno ne bese namerno

Okeej, старт на Ван Бомел за црвен у прво, жут, за Фиорентина второ без двоумење, директен црвен, на крај 2 метра во очигледен офсајд, нит пречи некој пред линискиот, се на се 4 играчи во шеснаестерец, кристално чиста ситуација и нема санкција. :toe:

Него ништо од петардите на Баерн, од пеколот во Минхен ... нема везе шо имаа играч више 20 минути. :tv:

Мртов озбилен сум, судијата нема шанси да не го видеше тоа, кај виде иронија незнам. Додека црвениот картон е дискутабилен, голов е чист подарок за нас и веруј не ми е до радување.

линискиот тиквар не е крив, него само му е наредено да не санкционира ништо во корист на Баварците... нејќам да сум во кожата на ќелавиов, поготово не во кожата на син му, нека му укинат нет и строго домашно образование со домашни тутори

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom