Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.077
- Поени од реакции
- 23.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BARCA CHAMPIONS OF THE WORLD!!!!!![]()
Што се бламираш толку ?...Стварно не ми е јасно, си имаш тамо фан клуб радувај се колку сакаш, не на вакви места да даваш такви информации.BARCA CHAMPIONS OF THE WORLD!!!!!![]()
браос за сликава..фацана на Торес :pos2:
кој информации ги дава бре..само се глупира тука..нема шо да каже друго.Што се бламираш толку ?...Стварно не ми е јасно, си имаш тамо фан клуб радувај се колку сакаш, не на вакви места да даваш такви информации.
Што се бламираш толку ?...Стварно не ми е јасно, си имаш тамо фан клуб радувај се колку сакаш, не на вакви места да даваш такви информации.
Хммм...Англиските клубови беа доминантни во изминативе неколку години во ЛШ, но мислам дека оваа година нема да биди така.
Челзи - Интер(Мурињо) | Интер понатаму
Ман.Утд. - Милан | Милан понатаму
Арсенал - Порто | тешко но мисалм дека Арсенал ке биди единствениот понатамошен Англиски претставник во ЛШ.
За останатите кој и до каде ќе оди...ништо чудно...сеедно
А Реал мисалм дека ова година ке ја освој по десетти пат ЛШ![]()
а во финале мислам дека ќе игра со Баерн Минхен !!!
Хммм...Англиските клубови беа доминантни во изминативе неколку години во ЛШ, но мислам дека оваа година нема да биди така.
Челзи - Интер(Мурињо) | Интер понатаму
Ман.Утд. - Милан | Милан понатаму
Арсенал - Порто | тешко но мисалм дека Арсенал ке биди единствениот понатамошен Англиски претставник во ЛШ.
За останатите кој и до каде ќе оди...ништо чудно...сеедно
А Реал мисалм дека ова година ке ја освој по десетти пат ЛШ![]()
а во финале мислам дека ќе игра со Баерн Минхен !!!
Hahahah![]()
Мн. ме засмејуваат вакви фаци што си ги величаат тимовите а не се реални
Извини друже , Интер ако нема шанси против ОВОЈ Челзи , тогаш Барса нема шанси против Штудгард хахахахаххаа