Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.960
- Поени од реакции
- 23.489
BARCA CHAMPIONS OF THE WORLD!!!!!![]()
Што се бламираш толку ?...Стварно не ми е јасно, си имаш тамо фан клуб радувај се колку сакаш, не на вакви места да даваш такви информации.BARCA CHAMPIONS OF THE WORLD!!!!!![]()
браос за сликава..фацана на Торес :pos2:
кој информации ги дава бре..само се глупира тука..нема шо да каже друго.Што се бламираш толку ?...Стварно не ми е јасно, си имаш тамо фан клуб радувај се колку сакаш, не на вакви места да даваш такви информации.
Ти прво кажиму на тој Страв во Мадрид дека и за него е истото немој само на од Барса фановите да му Спомињаш.Што се бламираш толку ?...Стварно не ми е јасно, си имаш тамо фан клуб радувај се колку сакаш, не на вакви места да даваш такви информации.
Брат ај ако може и точен резултат стави да фатиме нешто на спортскаХммм...Англиските клубови беа доминантни во изминативе неколку години во ЛШ, но мислам дека оваа година нема да биди така.
Челзи - Интер(Мурињо) | Интер понатаму
Ман.Утд. - Милан | Милан понатаму
Арсенал - Порто | тешко но мисалм дека Арсенал ке биди единствениот понатамошен Англиски претставник во ЛШ.
За останатите кој и до каде ќе оди...ништо чудно...сеедно
А Реал мисалм дека ова година ке ја освој по десетти пат ЛШ![]()
а во финале мислам дека ќе игра со Баерн Минхен !!!
Кој интер бе аман немет никакви шанси против челзи... Арсенал - Порто, јас мислам дека Арсенал ке оди понатамуХммм...Англиските клубови беа доминантни во изминативе неколку години во ЛШ, но мислам дека оваа година нема да биди така.
Челзи - Интер(Мурињо) | Интер понатаму
Ман.Утд. - Милан | Милан понатаму
Арсенал - Порто | тешко но мисалм дека Арсенал ке биди единствениот понатамошен Англиски претставник во ЛШ.
За останатите кој и до каде ќе оди...ништо чудно...сеедно
А Реал мисалм дека ова година ке ја освој по десетти пат ЛШ![]()
а во финале мислам дека ќе игра со Баерн Минхен !!!
Oвој Челзи е два пато појак со Анчелоти, отколку со Мурињо.Hahahah![]()
Мн. ме засмејуваат вакви фаци што си ги величаат тимовите а не се реални
Извини друже , Интер ако нема шанси против ОВОЈ Челзи , тогаш Барса нема шанси против Штудгард хахахахаххаа