Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.612
Високо летаат...уште пониско ќе паднат
И со интер мислам дека тоа ќе се деси....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Високо летаат...уште пониско ќе паднат
Вака?
Да бе вие ни пуштивте нели, во џеб ве пикнавме џабе ви се и милиони и се кога врска немате и немој само да се вадите дека пуштена била си давате преголемо значење и ќе видиме кој ќе се бламира кога Реал ги ставаш во фаворити а неможат да поминат 1/8 финале а Милан секогаш има шанси посебно во Лига на шампиони а за Манчестер воопшто не се замарам зошто ќе ги поминеме ако мислеше за шампион ти дадов одговор дали има надеж.
Во џеб сте не пикнале? :pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај не се бламирајте бе...Па вие 65 мин. на Бернабе незнаевте топката каде е бе, па уште у џеб не пикнале. Да не беше Марсело немаше 1 гол да дадете...
Knock, knock, Who is there ?
Ouch my head, hey Heinze it is me Evra
Wtf, where the hell is Kaka.
Over there celebrating
Fuck !
Не.
Вака!
Му викам дека сега Роналдињо ќе ја игра таа улога. :smir:
Аа, тешко. Му помина времето на Зубињо. Не верувам дека сега тој може да ја постигне формата што Кака ја имаше во Милан. Милан веќе не е истиот без Кака. Џабе и Роналдињо и Пато или било кој.
Лацио е истиот имаш право точно.
Во џеб сте не пикнале? :pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај не се бламирајте бе...Па вие 65 мин. на Бернабе незнаевте топката каде е бе, па уште у џеб не пикнале. Да не беше Марсело немаше 1 гол да дадете...Да не ви судеше фушерски пенал на Сан Сиро ќе го јадевте дома. Па уште у џеб не пикнале...оф мори мајко!