Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
МАКЕДОНИЈА е темата, а не Србија. Да повторам МАКЕДОНИЈА, не СРБИЈА. Вратете се на темата, почне ли некој оф- топик, бан од тема.
Не ќе да е до Тачи. Ја пре би типувал на Црна Гуја..Оваа таканаречена радикализација е масло на Тачи...изгуби власт и сеа ќе прави се и свашта
Не верувам дека Тачи има толкава контрола и моќ...Оваа таканаречена радикализација е масло на Тачи...изгуби власт и сеа ќе прави се и свашта
Не ќе да е до Тачи. Ја пре би типувал на Црна Гуја..
Federalizacija je jedno ispravno resenje koje ce doneti prosperitet i
ravnopravnost svih. Niko ne treba da bude srecan kad neko drugi nije
ravnopravan. Vi ne svatate da MORATE da postujete medjunarodne norme i RESPEKTUJE volju albanskog naroda.
Заборави да ги спомнеш и Македонците во Албанија и на Косово односно Гораните, и ние сакаме тие територии да се спојат со Македонија. На крај па ние сме тие кои би биле најсреќни да немаме Албанци во државава па и еден кинеско-македонски ѕид од 20 метра ќе ставиме и сите среќно ќе си живееме.Опа дали се јавија од земјата нарачател и координатор...???
Ајде тогаш да го федерализираме секое село...
А по тој принцип да ја федерализираме и цела европа...
На крај на краевите во Македонија не живеат само Македонци и Албанци...
Ајде да ја федералзираме и Германија...
Ајде бе се ќе направиме само за да ги задоволиме сечии апетити...
Ако подобро размислам ниту јас во Германија не сум баш најсреќен и јас од утре ќе барам федерализација...
Ти најде Косовар да кажуваш за меѓународни норми и закони и што да правиме ние во Македонија.Глеј си го таму КосовоFederalizacija je jedno ispravno resenje koje ce doneti prosperitet i
ravnopravnost svih. Niko ne treba da bude srecan kad neko drugi nije
ravnopravan. Vi ne svatate da MORATE da postujete medjunarodne norme i RESPEKTUJE volju albanskog naroda.
Svako mora da postuje norme medjunarodnei vi u makedoniji i mi na Kosovi. Dal se to tebi dopada to je drugo pitanje.Ти најде Косовар да кажуваш за меѓународни норми и закони и што да правиме ние во Македонија.Глеј си го таму Косово
Заборави да ги спомнеш и Македонците во Албанија и на Косово односно Гораните, и ние сакаме тие територии да се спојат со Македонија. На крај па ние сме тие кои би биле најсреќни да немаме Албанци во државава па и еден кинеско-македонски ѕид од 20 метра ќе ставиме и сите среќно ќе си живееме.
Европските норми во Македонија не само што се почитуват туку и повеќе од тоа...На ред е нешто Европа да направи за Македонските малцинства во Бугарија и Гејланд...Svako mora da postuje norme medjunarodnei vi u makedoniji i mi na Kosovi. Dal se to tebi dopada to je drugo pitanje.