Ако вие дозволите,така ке биде.
E be bugarce tolku vreme si tuka i nisto uste nemash svateno.
Makedonija e Kosovo proekt II na albancite.
Da se nadevame.И мене ми е преку к*р од нив, де ова барале де она... албанска работа, научени се само на плачање, србите ова ни го направија, македонците ова, а они сироти, неизмиени само за мирисање се Поради неписмени паразити како нив патиме ние МАКЕДОНЦИТЕ, а како што кажав, кога-тогаш и нас ќе ни пукне филм!
Problem(s)?Милион долари одговор ?
Нуди некој повеќе ?
Dozvoluvame taka nasha krivica e vo pravo si.Ако вие дозволите,така ке биде.
Такви изjaви са против државната стабилност во РМ.
Ако вие дозволите,така ке биде.
Такви изjaви са против државната стабилност во РМ.
Колкото порано се изпукат тези капсоли,толкова подобро.Е треба исто како изјавата на Хоџа за војување за правата...
Сето тоа треба да се санкционира...
А малку треба да се прочешла и ДТУ , да се види што и како се учи таму...
И зошто место интелект од таму излегува радикален шлајм кој носи само неприлики во државата...
Јас одамна го говорам тоа дека подобро е да се спречи отколку да се лечи...
Овие иницијални капсули треба да се испукаат во празно...
Hahahaha..... druze daj be ne zezaj sea i ti.... epten si seriozen i paranoicen ponekogas.
Ti odgovoriv za spotot i pak ke ti odgovoram, toj spot ide veke eve 5 godini po televiziite.... nema vrska so nikakva propaganda, ednostavno e spot na nekojsi tamu raperi ( koi po default ne mozam da gi podnesam )....
Што да пазиме друже!? Јас немам права во државава, а шиптариве секој ден ги слушам за некои т.н. нивни права, па искрено преку таквото веќе или нека ја почитуваат државава после се што им овозможи на нив (на сметка на Македонците) или нека се гонат у курац!Дај бе малце пазете што пишувате, ало!
Ne se soglasuvam, ne za konkretniot slucaj.Сериозен сум затоа што АЛСАТ М ја сваќам и почитувам како многу сериозна телевизија со силно влијание...
Па одтука мислам дека не треба да се играт со несериозни спотови...
Сепак не се работи за некоја банана телевизија која пушта што ке и дојде под рака без никаква рецензија...(се согласуваш ли???)
Одговорот пиле, одгворот ти вреди...Problem(s)?
А1 едвај чекаат нешто антимакедонско да објават... :kesa:Движење за Илирида ... у моментов ги гледам на А1 ...
Не, не, тоа ми е поентата. Секој има право демократски да бара било што во било кое општество. И тоа е нормално.Одговорот пиле, одгворот ти вреди...
Треба да го дискредитирам?
Секој има право да бара, некој има право да не даде..
Јас можам да барам 10 плавуши, десетина милиони долари, стотина хектари земја, пет автомобили итн...
Ама кој ќе ми даде?
Ова ми звучи како еден инцидент во Арачиново:Ne se soglasuvam, ne za konkretniot slucaj.
Ti kazav, muzicki spot e, nisto poveke. Umetnicka sloboda. Baska, ne znaci deka ako nacrtile nekoja karta, imaat nesto u plan.... moze ednostavno sakale da ukazat na toa kade se ziveat albancite na Balkanot...
Sto ima loso u toa?!