theMac3donian
Мак3донецот
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 3.690
- Поени од реакции
- 259
Сакате радикализам?
Една мина под секој камен. Фер?
И границата на РК. Танушевци е во Македонија, Дебалде во Косово.
Тие луѓе си имаат проблеми со земја и глупости и не ќе е лошо некој да ги праша што не чини.
Реко је врло јасно Шемседин Мурсели за нашу ТеВе.
РековА што не одат оштетените од Косово кај Сејдиу или Тачи
Уште и да ме прочиташеТанушевци е во Македонија, Дебалде во Косово.
Ако има проблем тој треба да се решава во институциите, а не со дивљање на границата...Реков
Уште и да ме прочиташе
Мене од Кондово исто како тебе од Центар (пример) проблемот воопшто не ми изгледа сериозен, ама за момент, два, три... постави се себеси во таква положба, уџум онаму. Па ќе збориме.
Можам да замислам како е да си во таква ситуација....и мислам дека проблемот е лесно решлив...Реков
Уште и да ме прочиташе
Мене од Кондово исто како тебе од Центар (пример) проблемот воопшто не ми изгледа сериозен, ама за момент, два, три... постави се себеси во таква положба, уџум онаму. Па ќе збориме.
Ако има проблем тој треба да се решава во институциите, а не со дивљање на границата...
21 век сме алоооооо...
нема.........., а и таа што лошо глуми власт...сеа праи споменици....., ти си запнал со некои гранични камчиња.......Кој смета дека ова е случајно и спонтано, поради проблеми со „обработката на земјиштето“, тој е наивен.
ОВА Е ПОВТОРНО РУШЕЊЕ НА ГРАНИЧНИ КАМЕЊА!!! АЛО, КОЛКУ ПАТИ ТРЕБА ДА СЕ РУШАТ БЕ ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА?!
Има ли некој овде власт....па на шо личит ова....?!?!?!
Мала шала бе,од мравка прават слон медиумиве.:smir:Знаете ли нешто во врска со ова работа? Сега само што слушнав на ТВ
Да да.. Тоа е вистина.. Ама не разбрав добро.. Таја толку повредени едно возило излетано од пато ова она..Мала шала бе,од мравка прават слон медиумиве.:smir:
Ne se povrzani edna so druga.Откорнати камењата, се спрема некаков митинг...
Тушит лепенката, а? Ај, нека.
Нема проблем.Сакате радикализам?