Kоалиција меѓу Црвенковски, Георгиевски, Бошковски и Тачи?

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
ами што има чудно тука...политичари:toe:
Немам намера да го бранам Грујо за изјавата, кога е глуп да коментира за се што стигне, но сите го заборавате овој дел од неговата изјава.

Тоа е нивно демократско право, вели премиерот.

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
факт е дека на Македонија и треба јака опозиција, за да не и дава на позицијата премногу да забега, што значи ако ова е вистина тогаш тоа е добра вест, обединета позиција и обединета опозиција се добар рецепт за напредок според мене, друго прашање е колку тоа може да функционира знаејќи го нашиот менталитет
значи иако сум вмровец, државните интереси ми се пред партиските и ова е добра вест и напредок на Македонската политичка сцена според мене

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Dobro e sto najdovme neprijatel ima po koj da plukame vo Juni ,nekako Grcive ni se demode vo posledno vreme treba da se fokusirame na mnogu povazni raboti od toa kako da preziveeme pa eve Grujo ni go dava na tacna neprijatelot pa da se nadevame deka ke ne zaebat EU so vizive za da si imame igri vo Juli.

Vo najmala raka neseriozna izjava na premier na drzava

Zosto mislis deka izjavata e neseriozna....???

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
факт е дека на Македонија и треба јака опозиција, за да не и дава на позицијата премногу да забега, што значи ако ова е вистина тогаш тоа е добра вест, обединета позиција и обединета опозиција се добар рецепт за напредок според мене, друго прашање е колку тоа може да функционира знаејќи го нашиот менталитет
значи иако сум вмровец, државните интереси ми се пред партиските и ова е добра вест и напредок на Македонската политичка сцена според мене
Напредок со Љубчо Георгиевски??? Напред во Блгарија?

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Напредок со Љубчо Георгиевски??? Напред во Блгарија?
де прочитај ми го уште еднаш постот и не ми ги извртувај зборовите
напредок е зошто опозицијата има какво такво влијание, што е многу потребно за зачувување на демократија во една држава како нашава

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Jas ne gledam nisto dobro koga licnosti so toatalno razlicni koncepti , politicki sfakanja i politicko minato ke se soberat vo eden kos...

Navistina neznam sto im e zaednicko na LjuBco , LjuBe i BranKo...

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Jas ne gledam nisto dobro koga licnosti so toatalno razlicni koncepti , politicki sfakanja i politicko minato ke se soberat vo eden kos...

Не само што не е добро туку не е ниту споиво!

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
можеби тоа што не се на власт:helou:
не спомнав јас ништо за политичките правци, далеку сме од тоа
спомнав за здружено опозиционерско дејствување, на тоа дејствување не му се потребни правци и погледи, еден е погледот => контра владата
моментално од слабата опозиција неможе ништо конструктивно да се изнесе, затоа ни е потребна јака опозиција

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47

Желбата да дојдат на власт? Желбата да му го симнат рејтингот на Грујо? Сосема нормално. Плус не знам дали да верувам во ваква "коалиција", бидејќи Грујо сака да ќари политички поени - демек, види ги сите се против мене. Ако и е вистина, тогаш Бране добро ги игра Љубе и Љубчо...

Piters

Collector
Член од
19 април 2009
Мислења
455
Поени од реакции
43
Опозиција мора да постои ама од таа опозоција ние не сме виделе ама баш ништо добро,како може да бидат опозиција кога крадат заедно?!:kesa:
Што се однесува до почесниот прецедник на ВМРО баш и не знам да ти кажам кој е,не сум партиски определен ама мислам дека е оној бандитот Љупчо? :raz:
точно така..

Сега уште две потпрашања: (до било кој)

1. Зашто Љубчо е сеуште Почесен председател на Дпмне, кога нели истата партија расчистила со бугарската струја. Зашто не се поставени други личности кои биле, се и ќе бидат докажани борци на Македонската Кауза.
  2. Кога се прогласува една личност за Почесен Председател? По заслуги ? КОИ? - ќе молам некој близок од редовите на ДПМНЕ да ми ја разјасни оваа моја НЕУКОСТ...
Сите четки, и масла од кујанта на Груевски од типот.. ете.. некој че коалицира со Љубчо.. а тој сеуште виси како Председател на таа партија.. се ДЕБИЛНИ:...

Кој гледа.. гледа.. кој не.., пак.. (она со наочарите и погледот на свет....)

J

Johnny Stulic

Гостин
Zosto mislis deka izjavata e neseriozna....???
Zosto ne e argumentirana i nema dokazi tuku si vadi indicii od rakav vo stil na Milenko,Latas i Burekoglaviot Janko.

Pogledni go samo ova
Тие се среќаваат и се координираат. Ако не тие лично, тогаш нивните соработници, а некогаш и тие лично
sic!

Ova poveke lici na izjava od Pio Pzs odkolku na sef na drzava ,ako ova e seriozno za tebe togas moze da se prekrstime Monthy Pyton Macedonia i onaka nema da bide daleku od vistinata

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
точно така..

Сега уште две потпрашања: (до било кој)

1. Зашто Љубчо е сеуште Почесен председател на Дпмне, кога нели истата партија расчистила со бугарската струја. Зашто не се поставени други личности кои биле, се и ќе бидат докажани борци на Македонската Кауза.
  2. Кога се прогласува една личност за Почесен Председател? По заслуги ? КОИ? - ќе молам некој близок од редовите на ДПМНЕ да ми ја разјасни оваа моја НЕУКОСТ...
Сите четки, и масла од кујанта на Груевски од типот.. ете.. некој че коалицира со Љубчо.. а тој сеуште виси како Председател на таа партија.. се ДЕБИЛНИ:...

Кој гледа.. гледа.. кој не.., пак.. (она со наочарите и погледот на свет....)
Ух! Човек, ти навистина си опседнат со Љубчо :smir:

Ти кажав одамна, отвори една тема и ај да го плукаме. Плус навистина мислиш дека Груевски ќе го врати Љубчо во партија? Друго прашање, што бара Љубчо кај сите про-СДСМ медиуми на интервју - кај Оливера Трајковска на Алфа, во Глобус Магазин? Зошто некој уште го игра тој човек? Што аир можеме да видиме ние од него?

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Питерс.. ВМРо во моментов нема почесен Претседател! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom