Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.176
- Поени од реакции
- 4.133
Како беше она,луд јебе збуњеног.Sea kazaa na vesti, EU vika greska bilo ne rekol taka, a toa sto se slusa na snimkata vikaat nemalo vrska.
:salut:
Како беше она,луд јебе збуњеног.Sea kazaa na vesti, EU vika greska bilo ne rekol taka, a toa sto se slusa na snimkata vikaat nemalo vrska.
Ние сме во улога на збунетите или лудите?Како беше она,луд јебе збуњеног.
Во право си за спопикувањево.Се додека самите не си го спопикаме и си се наречеме како што тие сакаат.
Притисокот е изгледа огромен. Вечерва Владо Поповски кој мислам сеуште е советник на Грујо зборуваше на А2 и јас како што го сватив за него Северна Македонија би било прифатливо решение под некои услови.Во право си за спопикувањево.
Проблемот е што ќе не натераат сами да си го спопикаме.
економски санкции, кратење на европски фондови (прашање и сега колку добиваме), граѓанска војна или ако сето ова не им успее ќе не бомбардираат како што ја бомбардираа србија и ќе не телепортираат во камено доба, притоа со сменето име.
Лошо изгледа работава искрено.
Некако "пробниве балони" се се' почести.
дај боже да грешам.
Прво и основно - ова Грците го одбија! Официјално.
Имаи една проблематични работа - оде Македонец....
8. Ниту една од државите сама по себе нема да има ексклузивни права, политички или економски, врз името „Македонија“, „Македонски“ или „Македонец“.
Дај боже да грешиш ама... и од внатре и од надвор Ѓорги сардисан. Внатре од одредени лица, медиуми и партии, надвор од ...па од сите.Некако "пробниве балони" се се' почести.
дај боже да грешам.
А што правиме ако не се пробни балони? Ако ВМРО и Грујо прифатат Северна, тогаш тешко нас. СДСМ и така предходно изјавија дека се за компромис, така што не знам што останува. Беда. Или улица и бунт?Во право си за спопикувањево.
економски санкции, кратење на европски фондови (прашање и сега колку добиваме), граѓанска војна или ако сето ова не им успее ќе не бомбардираат како што ја бомбардираа србија и ќе не телепортираат во камено доба, притоа со сменето име.
дај боже да грешам.
Притисокот е изгледа огромен. Вечерва Владо Поповски кој мислам сеуште е советник на Грујо зборуваше на А2 и јас како што го сватив за него Северна Македонија би било прифатливо решение под некои услови.
a edno najglavno prasanje za 1 milion denari koj e toj baro ?????
najverojatno za nas nikoj i nisto
Тој е многу некој и многу нешто. Тоа што нам не ни одговара што рекол е друга работа.a edno najglavno prasanje za 1 milion denari koj e toj baro ?????
najverojatno za nas nikoj i nisto
Па изминативе години сето ова го имавме и пак не потклекнавме. Работата е што се обидуваат да ни ја најдат ахиловата пета, ама колку и да звучи парадоксално никако не можат да ни ја најдат.Во право си за спопикувањево.
дај боже да грешам.
Што забегувам бе,па Боцевски се посра од фалење,итоа директно од Португалија,дека само Македонија ќе била ослободена од визната бариера,за по некој сат Баро да го демантира дури и со погрешно име за Македонија.Мислам дека министриве не мрднуваат од некое монденско летувалиште на Азурниот брег,и одвреме навреме испраќаат по некоја порака како да сме сеуште во игра,при тоа лажат како скинати.А вам по штабовите ви е наредено доследно да верувате и да ги застапувате нивните ставови окулу било која невистина која ќе ја кажат.забегуваш АБЦ или до годините е тоа
ти спомна нешто за Боцески мешаш теми, па и сега некои штабови спомнуваш не забегувај
Сигурно го пцуе Македонскиот народ штом не рекол Северна,зошто друго објаснение нема.Sea kazaa na vesti, EU vika greska bilo ne rekol taka, a toa sto se slusa na snimkata vikaat nemalo vrska.
Е тешко нас да.А што правиме ако не се пробни балони? Ако ВМРО и Грујо прифатат Северна, тогаш тешко нас. СДСМ и така предходно изјавија дека се за компромис, така што не знам што останува. Беда. Или улица и бунт?
П.С.
Не само што е советник на Грујо, туку беше и носител на листа на ВМРО за град Скопје. Ако ова е официјалниот став на вмро-вците, отидовме...