jas se vrativ pred 2 dena - bev 2 nedeli na Krit-so kola,bev i vo Atina,cela Grcija ja pominav so kolata...ne mi e prvpat da krstaram so kolata niz GR i nikogas sum nemal nikakvi problemi-kakvi raboti mislis se slucuvaat?ne slusajte gluposti,ne veruvajte na sekakvi vesti samo ke ve dezinformiraat.Zdravo,
vaka, baram mislenje za statusot vo grcija, dali znae nekoj dali e bezbedno da se odi ili ne? slusam sekakvi raboti se slucuvaat pa da prasam, a momentalno ne sum vo mk, pa sakav da prasam.poz
abe sega e sezona mora da te galat ama od septemvri da vidis kako prcat na granica nemas cisteno granica za toa si takov,edne moj prijatel od iskustvo mi kazuva da vi prenesam inace juli avgus super e iako nema odeno 2 godini od koga ne blkiraa vo NATO i ne mi se ode inace imaat mnogu napaleni zeni namigni mu i da vidis kako svirat vo gakijas se vrativ pred 2 dena - bev 2 nedeli na Krit-so kola,bev i vo Atina,cela Grcija ja pominav so kolata...ne mi e prvpat da krstaram so kolata niz GR i nikogas sum nemal nikakvi problemi-kakvi raboti mislis se slucuvaat?ne slusajte gluposti,ne veruvajte na sekakvi vesti samo ke ve dezinformiraat.
ne e taka kako so kazuvas.abe sega e sezona mora da te galat ama od septemvri da vidis kako prcat na granica nemas cisteno granica za toa si takov,edne moj prijatel od iskustvo mi kazuva da vi prenesam inace juli avgus super e iako nema odeno 2 godini od koga ne blkiraa vo NATO i ne mi se ode inace imaat mnogu napaleni zeni namigni mu i da vidis kako svirat vo gaki
v godina zdravje...nakaj Novi Vinodolski,ama i od karsija-Rimini gleam perspektivashto vi fali da fatite nagore- nakaj Hrvatska-( za promena de) DOSTA NA JUG-
http://www.mojahrvatska.net/Gradovi/hvar/apartmani/casa+elisa.html
Јас бев пред еден месец, многу се убави плажите и морето, посебно Портокали плажата, али да, во 11 навечер апсолутно се` се затвара За одмор е идеално, за забава не баш..Некој да не бил на Сарти? Гледам има убава природа...плажа и планина...убава комбинација нема што. за одмор е идеално ама да не се слушаат штурци во 10 саат??? Идам да се одморам ам сакам и по некое пивце да пивнам навечер
Пред 10-тина години, сега е можда поизградено, но суштината е као што спомна Дример. За фамилијарни и постари е ок, за помлади нема забава. Класична улица-шеталиште и кафанчиња. Плажата е добра, релативно мирна/тивка, не е као плажите према Платамона со големи гужви. Али сето ова е за баш одмор, а не за некоја забава (кафеана/таверна не го сметам за младалачка забава) -нешто као Неи Пори.Некој да не бил на Сарти?
Лани бев во Дубровник, поточно во Млини на 5 км од Дубровник. Плажите се помали и камени, водата и не е баш најтопла, ама затоа Дубровник е прекрасен град каде што можеш да го поминеш цел одмор без да се искапиш во морето.Дубровник е навистина прекрасно место кое треба да се посети. Има за секого се`, малку е поскапо место за летување за наши услови, ама навистина ќе си поминете супер. Има навистина прекрасни места и за сместувањње, значи е полн погодок.
Линк