@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
За до Валона сум бил, испод Валона има фини места (околу Драч навистина не е средено), но Саранда и други исто ми ја збореа дека е интересна-за повозрасни-ама не се осмеливме ради лошите патишта. Ако е направен патот...фино место за асли одморОни биле у Саранда, лани у Валона и од двете места се супер задоволни. За тинејџери не било интересно, нема некој ноќен живот. За Саранда ми рекоа апартман со две јадења бил 30-40 евра од вечер. Значи апартман, не соба. По продавниците не било скапо, ко овде ми се чини. Во Драч и поевтино е
За плажите-нив не им се погоди времето, нели ладно беше, па биле на плажа само еден ден, остатокот шетале низ Албанија. Рекоа дека плажата била добра, сега не знам колку добра. Јас видов слики од плажата и изгледаше ок, наместена, со лежалки.
дечко ако мислиш дека САМО ТИ тоа го правиш или си го превел преку летото тогаш да ти кажам НЕ СИ ЕДИНСТВЕН.....Имам 17 години, сред распуст јас наместо да шетам по цел ден и да спијам до колку ми душа сака јас станувам во 7 сабајле да идам на работа и не заслужувам да отидам на море?
Секогаш планирај го одморот во јуни или септември,за да добиеш поефтина цена.Цел свет оди пред сезона,само ние се тепаме од 15 јули до 15 августБи сакала годинава да идам во Kефалонија или Закинтос на одмор. 2 опции имам на ум.. Едната е да идам во некој камп, а другата е да платам за апартман.. Проблемот ми е што би сакала поефтино да ме фати... Некој да не има чуено понуди до 160 евра, добри камп места, апартмани или БИЛОШТО! што би чинело до таа сума.. И да не заборавам, до 160 евра со превоз ако е тоа возможно.. Any chances or options...?:raz:
Благодарам однапред...
Точно. Што ако има малце помалку туристи? не сме до толку неизживеани па да идеме на одмор за да секој божји ден заглавуваме по дискотеки и кафичи нели. "Одмор" зборот треба и малце од друг аспект да се разгледа, можеш многу други работи да правиш освем набројаните и пак да си поминеш одлично, користете имагинација малце, не подпаѓајте под влијание на другите/светот за тоа што е забава!?Секогаш планирај го одморот во јуни или септември,за да добиеш поефтина цена.Цел свет оди пред сезона,само ние се тепаме од 15 јули до 15 август
Бааги народ се имаат вака заглавено. Стариот им истекува, а за новиот тек од есен натаму...па накај зимо.Кај грујо ми е пасошот, не можам да мрднам нигде, а треба пари да печалам надвор така да ќе ја истражувам Македонија ова лето...
За на море јуни е најдобар период -не е така јако сонцето, помирно е, почисто, а најбитно многу поефтино.Секогаш планирај го одморот во јуни
Епа ќе нема, мора малце на гостопримиство да поработите, а пред се на цените. Ова ти го кажувам како што е реално, ваљда нема да се наљутиш. Поздрав.Јас од Охрид не мрдам.
Само времево многу зафркава се надевам барем еден месец нема да заврне.
А како што тргнало со гостиве, најверојатно ќе има помалце од лани.
Не се љутам, таман работа.Епа ќе нема, мора малце на гостопримиство да поработите, а пред се на цените. Ова ти го кажувам како што е реално, ваљда нема да се наљутиш. Поздрав.
Таман го средив апартманот за странци, се расипа времето, ах ќерата...А како што тргнало со гостиве, најверојатно ќе има помалце од лани.