Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Samo da mu kazi me na Barselona so ovie klipcinja kolku sme jakii i nikoj ne ni mozi :baeh:Barsa se nikoj ekipaaaa za mene ke videte koj se Real Madrid doma koga ke se igra derbito vo Santijago Bernabe hehe od mene pozzz :smir:

Моментот кога можеби цела сезона отиде у курац. :kesa:
Mozese od tuka da sutira no za zal sakase da vlezi so si topkata Hugain hehe navivac sum za Real no si ja kazuvam vistinata koga ne saka i ne nesaka toa e srekata 6 godini po red samo od Lyon sto e nikoja e ekipa vo Frace hmm ama ksmetot e toa na Lyon :pipi:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Сега гледав нешто вести на незнам на која беше не е битно стварно. Но веднаш се фатија за тренерот и кажаа дека најверојатно Мурињо би пристигнал на Бернабе.

Моментот кога можеби цела сезона отиде у курац. :kesa:
Знам дека немаме право да го критикуваме човеков за НИШТО бидејки да не беше минатата сезона он а богами и сега е ОДЛИЧЕН. И да ја имаше утакмицата во негови раце но тоа е со оваа шанса ние испаднавме и со уште една кога остана Роналдо сам а Игуаин сакаше сам да шуитира и голманот му ја фати но тоа е. Идеме даље момци иако уште неможам да се помирам со испаѓањето. Ла лига е наша! :helou:

Casillas (11.03.10 - pres... See more): Ова е тежок момент за сите..... можам само да им се извинам на сите фанови од името на целата екипа..... ние играчите сме првите виновници за поразот зошто знаевме дека создадовме голем оптимизам кај сите.....
Разочарани сме сите, затоа што ова ни се случува шеста година по ред.... нема пове...ќе што да се каже...... имавме тешка ноќ, тешко стигнавме дома и никој не можеше да се одмори..... Но мораме психички да се повратиме и да мислиме на Liga, бидејќи сме истата екипа која направи пресврт против Sevilla и која е лидер......
Се уште сметаме на поддршката од навивачите, иако знаеме дека се разочарани и бесни...... и јас сум разочаран и бесен..... но мораме да мислиме на Valladolid...... ако го преживееме овој тежок удар се понатаму ќе биде многу подобро...... сега мораме да бидеме заедно повеќе од било кога...... овде сум 10 години и мислам дека анализи треба да се прават на крајот од сезоната..... сега мораме да останеме сериозни да работиме заедно и да бидеме поздружени.....
Секогаш бев искрен и неколку пати изјавив дека не сме доволно подготвени.....но овој пат сме подготвени за да се бориме за Liga..... денес можам да потврдам дека оваа екипа е подготвена, сигурен сум во тоа...... млада екипа сме..... најлесно е сега да се откажеме од се, но спротивно на тоа Real Madrid никогаш не се откажува, ќе се бориме за она што ни останува и ќе ја завршиме сезоната со титула во Liga.....
Pellegrini ја има целата моја поддршка и поддршката на останатите играчи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еве што сакаат навивачите.

Запазете процентот на Рибери.
Ако се прашувам јас лично Рибери не го сакам во тимов.Добро би дошле Фабрегас иако тој повеќе сака во Барса,а и Силва/Навас ни требаат најмногу во тимов.Пред да се земе Бензема јас бев за Виља но се случи па на лето ќе се зема средина или одбрана,напад нема.
Но сега сме март а до на лето има уште многу.Треба да се сконцентрираме на играта во лигата,поради вакви нешта губиме во ЛШ.Најважно од се е сега да не ја изгубат самодовербата и да се подржуваат меѓусебе т.е никој да не му ја префрла кривицата не никому.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Тоа е тоа дечки, ако го постигнеше тој гол Игуаин, можеби би оделе понатаму, но тоа веќе е муабет шта би било кад би било и затоа оставете, се случи што се случи, лајв гоуз он, сега мора момците да се фокусираат на Примера, каде имаме реални шанси за освојување. Меѓу горе“понудените“ и јас сум за Силва, а не за Рибери, а муабетот Фабрегас да пристигне на Бернабе е само млатење празна слама.
ХалаМадрид!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Оф бе оф бе, од вакви коментари ми се кења. Па добро бе Гаго и Раул у сезонава 10 натпревари имаат изиграно се на се, и сакаат да играт во прв состав и да ни донесат триумф во најважниот натпревар годинава ? Ван Дер Варт сите знаеме дека беше најголема грешка, но пак ќе кажам во прво полувреме без него имавме шанси да тепаме, и кога не ги искористивме ни се врати тоа.

Во Реал тренерот алка ? Играа ли Бензема и Раул првите 10 натпревари во прв состав ? Играа, не покажаа ништо, и двајцата си седнаа на клупа, и Игуаин и Марсело им го земаа местото. Одигра ли Гути феноменално против Депортиво ? Одигра, и наредните три натпревари ги одигра во прв состав, и се повреди.

Ти изгледа сакаш да кажеш дека Гаго и Раул се подобри од Лас и Игуаин.. Епа ако тоа го мислиш, тогаш гадно си се заебал. Синоќа играа сите играчи кои требаше да бидат во прв состав, освен Ван Дер Варт. За трансфери не зборам, сите знаеме дека на Перез на прво место му е маркетингот, но при составување на стартните единаесетмина, Пелегрини е тој што го има главниот збор.

Бевме, од форумот јас, Иван, Батистута, Армин и Вамос Реал мислам, останатите беа од фејсбук. Батистута мислам дека сликаше нешто со неговиот телефон, ако најдеме ќе стаеме. Убаво беше се додека не го примивме голот, откога го примивме гледавме само што побрзо да го напуштиме студиото. :)

Навивачите во Мадрид му ја даваат целосната подршка на Пелегрини.

Jose Mourinho (Inter): 14% of vote
Carlo Ancelotti (Chelsea): 1.3% of vote
Manuel Pellegrini (Real Madrid): 65.2% of vote
Rafa Benitez (Liverpool): 7.8% of vote
Fabio Capello (England national team): 2.8% of vote
Michel (Getafe): 8.8% of vote

Го почитувам твоето мислење, но не се сложувам со тебе, бидејки ако тренерот го имаше последниот збор, немаше да се менуваат на секоја сезона...барем потруди се да ја прочиташ биографијата на Дел Боске и се ке ти биди јасно, дека тој никогаш нема да се врати таму, за сите пари на светот.....:helou:

M

Mario Gómez

Гостин
Еве што сакаат навивачите.

Запазете процентот на Рибери.
Супер супер што не го сакате. Се надевам дека нема да тргнете по него. А и фала за Робен!:back:

Да беше годинава кај вас ќе беше меѓу најдобрите во тимот, ќе се рамнеше со Роналдо и Игуаин. А и Шнајди можевте да го задржите.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.496

Го почитувам твоето мислење, но не се сложувам со тебе, бидејки ако тренерот го имаше последниот збор, немаше да се менуваат на секоја сезона...барем потруди се да ја прочиташ биографијата на Дел Боске и се ке ти биди јасно, дека тој никогаш нема да се врати таму, за сите пари на светот.....:helou:
Се менуваа секоја сезона, ќе видиме оваа дали ќе се смени. До душа, Перез ја научи грешката по првиот мандат, таму два-три кикса у Примера, еден во куп, еден во ЛШ, и штом на Бернабе се појават белите марамчиња, тренерот се брка. Оваа сезона со Гетафе мислам кога игравме дома имаше бели марамчиња од навивачите, но сепак, Пелегрини не си замина.

Биографијата за Дел Боске ја имам читано многу пати, и дефинитивно бркањето на Дел Боске, и трансферот на Макелеле се најголемите грешки според мене у изминативе 10 години.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Nemam pisuvano edno 3-4 meseci sigurno.
Im davav vreme na nasive da se uigraat , ama tapa.
Ne deka e rabotava "koj e u pravo, koj ne" , ama Ivane odi nekade vo Septemvri postovite prolistaj sto ti kazuvase batko ti (jas) , a sto ti mene mi odgovarase.
NEMA HEMIJA lugje! I bez edno 2-3 sezoni zaedno , se ke bidat samo mometalni blesoci i iskri , ama ne sigurna koncepcija i igra.
"Iskri" od stilot na natprevaror so Sevilla , i nekoi 5-6 razlika pobedi protiv bosh ekipi od tipot na Hihon ili Malaga.

Lyon , ni malku naivna ekipa. Se vide.
Ve citam Higuain ako dal gol, onoj ako dal gol ... abe ok , da ako bese 2:0 ke morase da se otvorat Lyon , ama koj ni kazuva sega deka Lyon nemase da izlezat uste pojaki i pomotivirani II polouvreme i da ni bapnat 2 ili 3 gola?! Pa eve vidovte deka i na 1:0 za nas (rezultat sto vo sekoj slucaj ne vrsheshe 100% pritisok vrz igrachite), pa pak kako odigravme vtoro?

Kako i da e, iako sum dosta razocaran kako anemicno Pelegrini (ne)odgovori na razlicnata takticka postavenost na Lyon vo vtoroto poluvreme , sepak milam deka treba da mu dadat shansa da go voigra ovoj tim so ovie zvezdeni igraci. I da , letoska eden lev asalen ofanziven bek ... nisto drugo!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сеуште се прашувам дали Пелегрини им кажал како да се постават:
-Доколку тимот поведе.
-Доколку тимот почне да губи.
Играчиве, по двете шанси на Игуаин, како да незнаеа како да одиграат понатаму, па на моменти почнаа и да паничат. Не ја ни нагазнаа топката, не ни напаѓаа конкретно со намера втор гол да се постигне, ни се бранеа.
Мораа да знаат како да одиграат понатаму, а тие изгледаа како збунети, не играа ништо, се приметуваше дека кога-тогаш ке падне тој кобен гол.

Играта која ја имавме во првото полувреме ме задоволи апсолутно, во вториот дел, само онаа збунетост беше непотребна. Мислам дека тоа беше пресудно за оваа година.
Од друга страна, Лион трпеливо ја чекаше својата шанса, и знаеше дека со само еден постигнат гол ке ја заврши работата во Мадрид. Го чекаа тој момент трпеливо, и го дочекаа.
Оваа година, успеаа неколку клубови да ни наштетат, но во Ла Лига и Лш не приметив еден натпревар да бидеме тотално надиграни(освен оној во Франција со Лион, во кој немавме шанси).

Тимов има иднина, факт е. Тимов може да напредува, да напредува, ова не е ни 1/3 од совршенство. Задоволен сум со прво место во Ла Лига оваа сезона. Доволно е, најверојатно за Пелегрини да не биде протеран. Тоа мислам дека ке донесе успех за наредната сезона.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Najbolno e sto je ja gledate barsa vo finale na LS na Bernabe.. :) POzz

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
site da mi go lapnete go otekovte deka sme ispadnale glejte si vie vasite timovi da pominat,se digna edna prasina kako real ispadnal pa na sekoj tim mu se slucuva sto sea ako ispadne barsa odma site ke im kenjate kako ovie igraci gi imale oni bile proglaseni za najdobar tim,koa ke slusnam kako kenjaat fanovi na chelzi i milan mi se place nasol koj da zboruva a ovie od barsa padnaa 2ro mesto i odma kenjaat go drkaat na liga na sampioni a svrsuvaat na real madrid kako ispaga od lyon pomina sto pomina dosta ideme napred go tepame valjaloid :D:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom