Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
Леле кои фешти ќе бидат на ова да глеате.Барем нема да ми е криво што ќе нема да идам.Има очите да си ги истерате.
И да ако не испратите еден поздрав Реал 4-0 да тепа не 5-0 и да не видите ниедно женско ко што некој рече женски ќе глеате.(шала):):):):)
Иначе готово ме стега еуфорија за утре осеќам ќе има дерења дома.
само дерење????
комшииве кај мене подобро да се иселат утре

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Jaс би ве прашал, шо мајка барате бе ако не ви се оди? И не е само тоа телевизорче, има уште на кои може да се погледне што се случува. Канал 5 е сепак телевизија, а не кафиќ во кој одите и плаќате пиво па гледате фудбал покрај него. Ваму одите доброволно ако сакате да се претставите себеси односно клубот кој го поддржувате.

Ебаве, примадони, ко Кристијано Роналдо да го слушам... :))))

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Jaс би ве прашал, шо мајка барате бе ако не ви се оди? И не е само тоа телевизорче, има уште на кои може да се погледне што се случува. Канал 5 е сепак телевизија, а не кафиќ во кој одите и плаќате пиво па гледате фудбал покрај него. Ваму одите доброволно ако сакате да се претставите себеси односно клубот кој го поддржувате.

Абе шо ти е, кој пишал дека не му се оди. :vozbud: Ќе му се набутавме 30 души на Филе, само што иаме многу повредени. :toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

По наша иницијатива одиме значи сакаме :))) А што сме скептици поради тоа што имаме недоволно информации за таму.

Биќе све :back:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Кога веќе се нафаќаат студио со гости и со триста чуда би можеле поголем телевизор да стават. Не се многу скапи.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Кога веќе се нафаќаат студио со гости и со триста чуда би можеле поголем телевизор да стават. Не се многу скапи.
И ќебапчиња би можеле исто да служат, џабе е меленото денес. Пиво сами би си однеле, нели? :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И ќебапчиња би можеле исто да служат, џабе е меленото денес. Пиво сами би си однеле, нели? :)
Би можеле, ако се ќебапчилница. А пошо се телевизија, очекувам бар телевизор да има :)

Реално и непристрасно кажи дали вака треба да изгледа телевизија што пренесува натпреварување од рангот на ЛШ.

Вака се гледа пред коперација со ракија, не во студио.

Не викам дека треба црвен тепих, али пак нешто нормално. Али ајде, дружбата е битна, ќе видиме утре да не збориме предвреме.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Би ја отстапил мојата столица за телевизорот. Добро за сите :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Добро е, имаме некој што би се жртвувал.:smir:
Ја уште од одма можам да си резервирам место кај ке стојам, најмал изглеа сум.:tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Да има полно миланези што ке одат а од форумов сме само јас и форза 22..ке се видиме:)
Носете си ливче со ник од кгн:):pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Да има полно миланези што ке одат а од форумов сме само јас и форза 22..ке се видиме:)
Носете си ливче со ник од кгн:):pos2:
не се грижи од авион ќе ме познаеш... ќе носам дрес на фиорентина :vozbud:
ако не си го најдам до утре оној милениумскиот од реал ;)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ке се запознаеме мало е студиото тука ке сме:):)
белки не е толку мало море... :tv:
ако роналдо почне да изиграва, утре ќе осетите како се крева покривот на канал 5 , добро е шо нема да игра бензема :pos2:
ако не се лажам филе нема со него Црвени и жолти картони :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom