Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Филе ти потврди финално ? Да не не јебе у последен момент, вечерва ништо не спомна за нас кога ги најавуваше гостите за утрешната емисија. -.-

Арминот Оfficiаl 08 март во 21:31
Ќе добиеме потврда?

File X File 08 март во 21:31
ok

Арминот Оfficiаl 08 март во 22:27
Пошто од други градови доаѓаат момци(куманово, велес,битола) да знаеме во колку треба да бидеме таму.

File X File 09 март во 00:24
19.40 najdocna

Една победа како на Арсенал вечерва, и задоволен сум :)

Тоа треба и ние да го направиме, гол во први 10 минути, после бушење. Арсенал тоа го направија, и ги демолираа потоа, а Лион и Порто се скоро исти тимови.

Не сака да не спомне!Нас не смести во изненадувањата,сака да ја шокира македонската јавност:))))) Ќе бидеме како оној магионичар (утре понесете и по еден шпил карти):pos2:

Јас реков до неделата да ми се пријавивте и му кажав бројка од 10. Сега негде сме 17, сите се пријавија после понеделникот, крај краева у кафиќ ќе глеаме ако не набрка
:D

8731_1216295055074_1459787963_597680_1202682_n.jpg

Да ти ебам телевизијата, купуваат права триста иљади евра немаат триста евра телевизор.

Леле еј беда.А кај е другиот телевизор???

5931_1191693400048_1459787963_527805_5892228_n.jpg

Ај гледа има мест xD

АКО ИМА НЕКОЈ ЗНАМЕ ЈАКА РАБОТА ЌЕ ЗАВРШИ

И столчиња ако има некој ќе биде добро :tv:

Ај вечер кога ќе заврши со емисијава, да си го прашаме ние пак, шо е сигурно сигурно е.

Колку трае емисијава бе?? Ќе окапете цела вечер ако ве викнат утре :pos:
Бедна телевизија, не ни вреди да се иде таму. Сто пати поубаво да си гледаш од домче и да си коментираш на кајгана:tv:

Барем ке видите женски некои во студио,не се жалете многу:toe:

Барем ке видите женски некои во студио,не се жалете многу:toe:

Хахахаха мислиш дека ќе гледаат женски при еден таков настан....ма даајј :helou:

Него изјавата на Фабрегас дека сака да игра против Реал во финалето ме потсети на филмот Гоал 2 ако ви текнува дека финалето од лигата на шампиони се играше на Сантијаго Бернабе...играа Реал-Арсенал и одличен исход на крај.:smir:

Јас реков до неделата да ми се пријавивте и му кажав бројка од 10. Сега негде сме 17, сите се пријавија после понеделникот, крај краева у кафиќ ќе глеаме ако не набрка
:D

8731_1216295055074_1459787963_597680_1202682_n.jpg

Да ти ебам телевизијата, купуваат права триста иљади евра немаат триста евра телевизор.

Леле кои фешти ќе бидат на ова да глеате.Барем нема да ми е криво што ќе нема да идам.Има очите да си ги истерате.
И да ако не испратите еден поздрав Реал 4-0 да тепа не 5-0 и да не видите ниедно женско ко што некој рече женски ќе глеате.(шала):):):):)
Иначе готово ме стега еуфорија за утре осеќам ќе има дерења дома.

Леле кои фешти ќе бидат на ова да глеате.Барем нема да ми е криво што ќе нема да идам.Има очите да си ги истерате.
И да ако не испратите еден поздрав Реал 4-0 да тепа не 5-0 и да не видите ниедно женско ко што некој рече женски ќе глеате.(шала):):):):)
Иначе готово ме стега еуфорија за утре осеќам ќе има дерења дома.

Не дај боже да губи Реал и Филе да се смешка педерски под брк. Давање тепање у студиото:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom