Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде ќе навивам за Милан:)Италијански екипи преферирам..Затоа..

Cuvarski e баниран 14 дена заради пцуење/навреди.
Контролирајте се. Ако сака некој да му се придружи, слободно нека го следи неговиот пример.

Продолжете со дискусијата.

moReee sto ste se UPLASILE ..... AC MILAN VECER TEPA .... 2:0 i Ke gi resime za 15min .... Kaka i Pippo ke dadat golovi... veceR ke bide repriza od taa so MAN UTD... mislam deka ne se dovolno dobri angliskite ekipi za nas... :)) FORZAAAAA MILANNNNN

Абе пишав јас дека сум обложен со татко ми дека Милан ке победи 2:0.. Па ке видиме што ке се деси :) Forzza Milan!

Пред 13 години мислам, Милан ремизирал со Арсенал во Лондон со 0:0, додека во Милано реваншот завршил 2:0 во полза на Милан. Па сега нека се продолжи традицијата и добиј ја опкладата.

Ајде вечер мора да победиме па и победата да биде минимална.
Важно не смееме да примиме гол, ако примиме гол ќе биде после тешко за враќање во игра.
До сега немамо изгубено дома од англиски тим се надевам дека нема ни сеа.

Кака: Потпишав нов договор дека ме убеди Шевченко
Добро е што Шева уште го сака Милан и играчите во него
Берлускони: Го сакам Шевченко
Берлу го сака Шева значи од лето можно е да дојде во Милан :)
Фабрегас: Кака е подобар од K.Роналдо
Само за ова го почитувам :)

:oftopic:
Брат ми сонувал дека Милан ќе изгуби од Арсенал вечер ... :tapp:
(ама тоа се случува само на сон) :baeh:

Форца Милан вечер идеме на победа :milan7:

ke bide opasen natprevar iako ocekuvam da pobedi Arsenal, nemojte da misleti deka go zboram toa od prosta pricina sto sum fan na Inter, ne gi mrazam drugite klubovi i nemam nisoto protiv, a sea ke vi objasnam zosto mislam taka.

Milan e domakin i ke mora da napadne malku poveke odkolku vo London, tuka ke se otvori golem prostor za Arsenal koj ke razvie odlicna igra i ke ima poveke sansi za pogodok.

No vo fudbalot se e mozno i nema da me cudi dokolku Milan gi zdrvi so 3-0, bidejki e preiskusna ekipa za arsenal cii igraci seuste se pilistarci

Кака: Потпишав нов договор дека ме убеди Шевченко
Добро е што Шева уште го сака Милан и играчите во него
Берлускони: Го сакам Шевченко
Берлу го сака Шева значи од лето можно е да дојде во Милан :)
http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=f7b8c7d7-fa1f-46da-9247-c9d622a7c2ac&ln=3&typeBack=defaultФорца Милан вечер идеме на победа :milan7:
И јас читав за ова , наводно Шевченко му изјавил на некој негов пријател дека ќе се врати во Милан следната сезона . Е сега , прашање е дали да се прими назад а ? Ја мислам да му простиме , човечки е да се греши ,нели:toe:
А за вечер ... нема дискусија , пивото уште од сега се лади у фрижидер , грицките се спремни , дресот е испран , другарите(сите се за Милан) се поканети и ....
FORZA MILAN:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:
:pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::cug::cug::cug::cug::cug:

:oftopic:
Брат ми сонувал дека Милан ќе изгуби од Арсенал вечер ... :tapp:
(ама тоа се случува само на сон) :baeh:

Форца Милан вечер идеме на победа :milan7:

тоа што го сонуваме е обратно од сегашноста, значи ако сонуваш дека се смееш ти всушност ќе тагуваш, додека ако плачеш ќе се радуваш, па според тоа добар знак е сонот ќе победиме вечер јуху :vozbud:

туку вечер очекувам победа и ништо друго форца милан!!!!:pipi:

Вечерва може се да се случи и двата тима се квалитетни и можно е да се игра на продолжение !!
па ако даде господ пеналчиња да гледаме само проблемот е што ке кршат прсти сите фанови на Арсенал и Милан:pos2:
Сепак мислам дека Милан ке помине поради 2 причини
1-поискусен тим
2-Сан Сиро и неговите 83,000грла кои ке пеат цела вечер!

Ako ne gi tepate onie Afronal ke se karame:wink: .Vo posledno vreme vo ligata ne znaat kade se.Sakam da gi rasturite zatoa sto nas ni se naj omrazeni rivali no i zatoa sto posle Manchester navivam za Milan.
Forza Milan i pozdrav do vas od eden golem gavol:devil3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom