Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Јанкуловски му е падната формата, се нервирав послениве утакмици кога играше зашто стварно лоши додавања правеше, ретко да додадеше добро. И имаше лоши шутеви кон голот.
Но затоа Сидорф ке фали во тимот :pipi:

Па добро, Јанкул доста време беше повреден и тоа може да му влијае на играта. Само ипак не изигра лошо.

А за Црниот ќе биде голема штета.

Ќе успееме и без Сидорф :milan8:

...............Калач.....................
.Одо..Неста..Каладзе..Малдини.
....Гатузо..Пирло..Амброзини....
.................Кака.....................
.....Џилардино...Пато...............

На Јанкуловски му е падната формата, се нервирав послениве утакмици кога играше зашто стварно лоши додавања правеше, ретко да додадеше добро. И имаше лоши шутеви кон голот.
Но затоа Сидорф ке фали во тимот :pipi:
Тоа е така затоа што отсустуваше многу од терените, треба малце време да се прилагоди

Па и овај состав е мн. добар

Па и овај состав е мн. добар

Не е добар, туку е прекрасен. Ајде утре нека се случи она како го викаа - историја се понавља!

Уште нешто, утре во 20:30 сите Миланези да ја пуштат химната на Милан
mysmilie_2379.gif

Можеби место Сидорф ке добие Гуркуф место:)изненади у последниве утакмици иако не верувам анчелоти да пробува токму на овој натпреват но ако се одлучи за еден напаѓач мислам дека и Гуркуф ке игра:helou:
п.с - Мислам дека Инзаги е играчот што ке го реши натпреварот!:vozbud:

Баш би сакал да го видам Гуркуф на натправарот со Арсенал, па макар и да е како замена. Инаку се имам кладено со татко ми дека Милан ке тепа 2-0, па сега што ке биди ке видиме :)

Милан и Челзи во борба за младиот 15 годишен напаѓач -линк

palibrk2.jpg

Овај е сигурно некој голем талент штом го бараат на 15 год. големи клубови.

Анчелоти ги избрал Кака,Пато и Пипо за натпреварот со Арсенал, а сите знаемо дека Пипо е опасен ако влезе само од клупа така да ете еден кикс на Анчелоти, да се надевамо дека ќе се предомисли и ќе му даде шанса на Џилардино.

abe steta sto ne igra seedorf toj e za arsenal .
a za ambrozini mislam deka poslednite igri igral loso jas mislam deka treba da igra gurguff mesto ambrozini

MILANELLO - Here are the 21 players called up by Carlo Ancelotti for tomorrow's match against Arsenal:
GOALKEEPERS: Kalac, Fiori, Offredi
DEFENDERS: Bonera, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Simic
MIDFIELDERS: Ambrosini, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Paloschi, Pato, Kaka.

Јеаааааааа...Сидорф е у состав.....

Уште нешто, утре во 20:30 сите Миланези да ја пуштат химната на Милан
mysmilie_2379.gif

тоа обавезно ритуал е, со тоа што Маца низ дома реди амајлии и не дозволува во вц да се иде од 8.30 до 10.30 :pos2:

а Џила многу лошо изигра во саботата така да нека си ја грее клупата на резерви, многу се насмеав кога коментаторот кажа дека Џила со ваква игра не заслужува ни во најслабиот италијански тим да игра а камо ли во Милан :)

а тој малиот 15-годишен ако е добар нека го зимат :smir:

Анчелоти ги избрал Кака,Пато и Пипо за натпреварот со Арсенал, а сите знаемо дека Пипо е опасен ако влезе само од клупа така да ете еден кикс на Анчелоти, да се надевамо дека ќе се предомисли и ќе му даде шанса на Џилардино.
Да да ми текнува колку беше грешка лани со Баерн М и со Ливерпул у финале што почна:Milan:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom