Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се ни сомневам дека ќе ги здрвиме дома, ама ова е СРАМОТА и неможе да се прејде преку тоа!!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Касиљас

Рамос - Гарај - Албиол - Арбелоа

Лас

Роналдо - Гути - Кака

Игуаин​

Уште сеа го знам составот за у Мадрид. :tv:
So 10 igraci, nie ne mozeme so cel sostav da tepame ne pa so 10 :D

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Касиљас

Лас

Роналдо - Гути - Кака

Игуаин-Бензема

ДАЈ БОЖЕ ама се плашам лудаков пак да не почне да експериментира
Највеќе ни одговара формацијава

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Игуаин тотално безопасен. Не доби многу топки но и тие што ги доби ги зезна. Бензема трчаше трчаше.... и толку.

И да... на утакмица на која губиш, сепак немаш директен ризик за испаѓање а ти е потребен гол.... го имаш Раул на клупа... и не го ставаш во игра????? :tapp:

Уште еднаш ќе кажам... катастрофална игра... со оваа формација ништо не правиме... мора да се игра со двајца напаѓачи.
немој да ми го спомнува педерот француски... раул да игра 100 пати подобро барем ќе речам стар е толку може а овој у к**ац више и од него и со толеранција и се... топка не знае да задржи, гол не знае да даде, играч не знае да издрибла, пас не знае да даде па за кој К**ац ми е во тимот...
и пак ќе кажам да ти е**м перез и денот кога се врати како прецедател, не ми требаат машини за пари!!!! :kesa: :kesa: :kesa:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Не е голема негативата, можеме комотно дома да победиме со 2 или повеќе разлика, но сетете се претходниве години , една контра и долу сме:nesvest:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.984
Поени од реакции
7.126
Како не ви е срам бе? Ја фаќам Јунајтед 2-ка, вас Х ве имам и гол да не се даело. Јаз'к :tapp:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Грешка у чекори.

Касиљас

Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа

Лас - Гути

Роналдо - ВДВ - Кака

Игуаин​

Со овој состав пораз од 4 гола не им бега на Лион. :pos2:
че се врати до тогаш холанганецов, сеа го сакате а ? на почетокот го шиткавме . ЗЛАТНО РОБЕНЧО

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Касиљас

Лас

Роналдо - Гути - Кака

Игуаин​

e uba e formacijava vaka so iguain napred ama us eden igrac ke te molam da stajs hehee

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Не го вреѓајте КАКА зашто после ке се покаете,дајте му време да се прилагоди,тој ја нема таа функција што ја имаше во Милан
Не вреѓајте играч кој подоцна може да ви донесе титула
Поздрав и со среќа на реваншот:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Грешка у чекори.

Касиљас

Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа

Лас - Гути

Роналдо - ВДВ - Кака

Игуаин​

Со овој состав пораз од 4 гола не им бега на Лион. :pos2:
овој тим мора да игра со креативци на теренот не тркачи...
овој тим шо го спомна е најдоброто од реал оваа сезона шо може да се извлече сето друго шкарт и недај боже друг да видам 100% не минеме даље запомнете ми го постот!!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како може да го криват некој Рамос што лошо играл како централен ?
Како може да го криват некој Игуаин ?
Како може МП да го кривите?
Како може ...?
Рамос изигра солидно. Не видов некоја позабележителна грешка од него.
Игуаин. Па што очекувавте вие од него ? Топка една не доби, еден добар пас не му дадоа во празно да истрча и да заврши. Една топка само доби (од Касиљас мислам беше) и истрча сам до голот и насреќа спаси Лорис.
МП крив ? Не бидете смешни, ги постави добро играчите, а тие што не одиграле како што треба, тој не е крив.
И едно нешто, ни фали вистински плејмејкер. Тимов може да биде совршенство, нема играч како Гути кој ке ги раздвижи и крилата и напаѓачите, автоматски целата игра оди на неколку нивоа погоре.

xaxaxa tim od 500 000 000 nemoze da tepa tim od 50 000 000 xaxaxa peza moze komotno da kazete zbogum CL!
Типчиња како дечково и како другите кој мудруваат низ форумиве не се баш потребни да не просветлуваат. Ваљда ке се најдат сами кој се.

Песимистички го очекувам и реваншот. Hala Madrid.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.728
немој да ми го спомнува педерот француски... раул да игра 100 пати подобро барем ќе речам стар е толку може а овој у к**ац више и од него и со толеранција и се... топка не знае да задржи, гол не знае да даде, играч не знае да издрибла, пас не знае да даде па за кој К**ац ми е во тимот...
и пак ќе кажам да ти е**м перез и денот кога се врати како прецедател, не ми требаат машини за пари!!!! :kesa: :kesa: :kesa:
Такоѓе!!!!!
Сакам да играат играчи кои се желни за титула а не манекени.:nenene:
Да не го праиме истиот муабет пак со Снајдер и Робен... сите знаеме колку подруго би било доколку беа тука.

И што викате не го дрвете со Пелегрини. Вака е ко една обична кукла на Перез, што ќе му каже овој тоа прави. Мораше да му даде шанса на Раул денеска!!!!!
Па дај малце авторитет бре!!!!! Мораше да каже и свој став за продажбата на играчи. Ако не сакате да се навраќате до Дел Боске ете ви го Капело... тоа беше прав менаџер... со авторитет... страв имаа играчите од него.

Али ај да не го тупам сеа и ја...... нормално Хала Мадрид!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom