So 10 igraci, nie ne mozeme so cel sostav da tepame ne pa so 10Касиљас
Рамос - Гарај - Албиол - Арбелоа
Лас
Роналдо - Гути - Кака
Игуаин
Уште сеа го знам составот за у Мадрид. :tv:
ДАЈ БОЖЕ ама се плашам лудаков пак да не почне да експериментираКасиљас
Лас
Роналдо - Гути - Кака
Игуаин-Бензема
немој да ми го спомнува педерот француски... раул да игра 100 пати подобро барем ќе речам стар е толку може а овој у к**ац више и од него и со толеранција и се... топка не знае да задржи, гол не знае да даде, играч не знае да издрибла, пас не знае да даде па за кој К**ац ми е во тимот...Игуаин тотално безопасен. Не доби многу топки но и тие што ги доби ги зезна. Бензема трчаше трчаше.... и толку.
И да... на утакмица на која губиш, сепак немаш директен ризик за испаѓање а ти е потребен гол.... го имаш Раул на клупа... и не го ставаш во игра?????
Уште еднаш ќе кажам... катастрофална игра... со оваа формација ништо не правиме... мора да се игра со двајца напаѓачи.
Грешка у чекори.So 10 igraci
че се врати до тогаш холанганецов, сеа го сакате а ? на почетокот го шиткавме . ЗЛАТНО РОБЕНЧОГрешка у чекори.
Касиљас
Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа
Лас - Гути
Роналдо - ВДВ - Кака
Игуаин
Со овој состав пораз од 4 гола не им бега на Лион. :pos2:
Не е срамот бе чоек разбери :tv: Тука нема веќе фаворитеНе се ни сомневам дека ќе ги здрвиме дома, ама ова е СРАМОТА и неможе да се прејде преку тоа!!
e uba e formacijava vaka so iguain napred ama us eden igrac ke te molam da stajs heheeКасиљас
Лас
Роналдо - Гути - Кака
Игуаин
овој тим мора да игра со креативци на теренот не тркачи...Грешка у чекори.
Касиљас
Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа
Лас - Гути
Роналдо - ВДВ - Кака
Игуаин
Со овој состав пораз од 4 гола не им бега на Лион. :pos2:
Типчиња како дечково и како другите кој мудруваат низ форумиве не се баш потребни да не просветлуваат. Ваљда ке се најдат сами кој се.xaxaxa tim od 500 000 000 nemoze da tepa tim od 50 000 000 xaxaxa peza moze komotno da kazete zbogum CL!
Такоѓе!!!!!немој да ми го спомнува педерот француски... раул да игра 100 пати подобро барем ќе речам стар е толку може а овој у к**ац више и од него и со толеранција и се... топка не знае да задржи, гол не знае да даде, играч не знае да издрибла, пас не знае да даде па за кој К**ац ми е во тимот...
и пак ќе кажам да ти е**м перез и денот кога се врати како прецедател, не ми требаат машини за пари!!!! :kesa: :kesa: :kesa: