Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
На здравје бричење.
Една акција не направивме како што треба. Немавме ни еден добар шут во гол, не јадеа во секој поглед.
Каде беше средниот ред ????
Ни една топка не дадоа до напаѓчите.
Кака мизерија, ништо не одигра.
И овој Пелегрини место да смени во среден ред коа гледа дека шанса не можеме да направиме он го вади Игуаин и го става Бензема кој појма нема во позиционирање во нападот.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Реален резултат според прикажаното имаме среќа што не изгубивме повеќе! Мамаду иако нема играно многу време бар да не бега од топката,најсреќен е кога не е во него...си трчка слободно го боли :kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
За голот беа криви само Мамаду и Чаби и никој друг. Макун 20 метра си помина како на модна писта, а овие ги немаше никаде да покријат. После голот тргнаа во тотална офанзива, како да тоа беа последните 45 минути што се играа, а не знаеа дека ако примат уште еден гол тоа ќе беше крај на сите надежи. Добро е што остана 1 - 0, останува надеж барем.

А сеа малку критики.. Да ви ебам преплатените копилиња ! Бевте донесени во овој тим за да блескате во Лигата на шампионите, и да одиграте како што му доликува на Реал Мадрид во тоа натпреварување, и конечно да го поминете тоа осмина-финале, а сеа тука ми играте како некој просечен тим од Примера. Финалето на Бернабе е доволен мотив за да играте блескаво, а вие 3 додавања не знаете да сврзите.. Победувате нискоразредни тимови како Ксерез, и просечни како Валенсија и Депортиво, и одма се палите на тоа, и изјавувате дека играта ни блеска ? Нас навивачите повеќе не задоволува блескава игра со јаки противници, а не со тие тимови што погоре ги наведов. Или одиграјте херојски на Бернабе и поминете го тоа осминафинале, или уште на лето сите капут, па од година боље ќе играме со сегашниве резерви, со нив барем немаме толку надеж дека можеме да направиме голем успех.

Друго ќе беше на клупа да се имаше еден од ВДВ или Гути немаше кој да го замени Кака на таа позиција.. Игуаин беше безопасен, мислам дека Бензема колку-толку бар се трудеше нешто да направи.

Секогаш сум бил песимист кога во првиот натпревар ќе имаме негативен резултат, но еве сега нешто ми кажува како со Депортиво кога беше, дека ќе им ги затнеме муцките на сите кои зборуваа пред натпреварот дека нема шанси да триумфираме на Риазор. Со нови сили за 14 дена на Бернабе, а до тогаш, Хала Мадрид !

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Матер да му ебам!!!! и нив и на спортска!!! Лион го јаде од кого најде во Франција, на реал го тепаја!!...Срамота невидена ... Пелегрини и Кака АУТТ

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Сега малце ,колку толку 5 минути оладен,секоја чест за Лион.Можеа комотно 2-3 нула да не тепаа.Што се однесува до нас:tapp::tapp:.Добре бре Господе,ќе дочекам еднаш,ама барем еднаш во мојов позрел живот да поминиме 1/8 финале.Незнам шо да речам.Од Икер,па се до Игуаин,тапа.Бензема неможам да го коментирам,влезе во незавидна позиција,кога имаше 9 играчи на Лион во 16 метри,Гарај ѕвер.Не направи нити една грешка.Не сакам да сум во право,но како што постирав малце огоре,ова е излеа нашата реалност.Незнам зошто,али мислам дека и оваа година ќе ја поминеме џабе надевајки се:(

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не му го пушите на Пелегрини!! Што требаше да напрае?? Да влезе и тој во игра?!?! Што кур ви е со тренериве не ми е јасно!! Овие на терен го дрват, Пелегрини им бил крив...

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Кака одигра ПЕРФЕКТНО... да му се помочам у парите што ги зема да му се намочам... ебате дрвата ебате. Кого сакате вие да донеса бе ? господ да дојде тренер да биде? ај не лупетајте без врска!!:tapp::tapp:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
МП да го дигнат на клоци дефинитивно.Тактиката очајна.средниот ред и нападот тотално не поврзано.Диара катастрофа само за одбрана ништо друго.Игуаин дрво.Кака само еден добар пас,не ми се верува со кој играчи неможеме еден лион да го победиме!!!

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
lele aman be so e ova rabota so real da ne se mozelo da gi tepate,nemojte kolku za edni kopilina man utd,denes mn slaba igra bese ova od real pogotovo od ronldo i kaka

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.645
Поени од реакции
59.582
А сеа малку критики.. Да ви ебам преплатените копилиња ! Бевте донесени во овој тим за да блескате во Лигата на шампионите, и да одиграте како што му доликува на Реал Мадрид во тоа натпреварување, и конечно да го поминете тоа осмина-финале, а сеа тука ми играте како некој просечен тим од Примера. Финалето на Бернабе е доволен мотив за да играте блескаво, а вие 3 додавања не знаете да сврзите.. Победувате нискоразредни тимови како Ксерез, и просечни како Валенсија и Депортиво, и одма се палите на тоа, и изјавувате дека играта ни блеска ? Нас навивачите повеќе не задоволува блескава игра со јаки противници, а не со тие тимови што погоре ги наведов. Или одиграјте херојски на Бернабе и поминете го тоа осминафинале, или уште на лето сите капут, па од година боље ќе играме со сегашниве резерви, со нив барем немаме толку надеж дека можеме да направиме голем успех.
Кажа горе-долу тоа што ќе кажев и јас. Победа во Мадрид е добра и ќе се подзаборави, ама пак не го пере срамот. Па да му се невиди, кој треба уште да игра за да може да го победат факинг Лион?

Ееее, златен Реал на Раул и Мориентес, Пеџа и Шукер... тогаш се играше фудбал. Ова сега е комерцијализам. Галактикости. Глупости. Во боја...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
МП да го дигнат на клоци дефинитивно.Тактиката очајна.средниот ред и нападот тотално не поврзано.Диара катастрофа само за одбрана ништо друго.Игуаин дрво.Кака само еден добар пас,не ми се верува со кој играчи неможеме еден лион да го победиме!!!
Колку ни дозволија, толку изигравме...не го дрвите со МП више!! Што требаше, и Лас да о стае у игра? Па и тој да добие жут и да играме со Гаго на реваншот? Аманте бе, мислите со тоа главите малку, не ви се само за шишање!

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Со Марсело како лев бек имаме многу киксови у одбрана, а со Мамаду како втор деструктивец у средина немаме идеја у напад. Мислам дека 100 пати подобро ќе беше ако Марсело играше лево крило, Гранеро десно, а Кака во средина. Чаби сам позади нив.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
За голот беа криви само Мамаду и Чаби и никој друг. Макун 20 метра си помина како на модна писта, а овие ги немаше никаде да покријат. После голот тргнаа во тотална офанзива, како да тоа беа последните 45 минути што се играа, а не знаеа дека ако примат уште еден гол тоа ќе беше крај на сите надежи. Добро е што остана 1 - 0, останува надеж барем.

Друго ќе беше на клупа да се имаше еден од ВДВ или Гути немаше кој да го замени Кака на таа позиција.. Игуаин беше безопасен, мислам дека Бензема колку-толку бар се трудеше нешто да направи.

Секогаш сум бил песимист кога во првиот натпревар ќе имаме негативен резултат, но еве сега нешто ми кажува како со Депортиво кога беше, дека ќе им ги затнеме муцките на сите кои зборуваа пред натпреварот дека нема шанси да триумфираме на Риазор. Со нови сили за 14 дена на Бернабе, а до тогаш, Хала Мадрид !
да ти ебам и манекени и играчи имкурци палци и све по список...
на шо личи ова бе
еден потпросеченлион не можеме да тепаме а преку таквото више ни игра ни ништо и тоа роналдото бензема марцело гранеро у пм нека се гонат неќам више да ги видам... алоо бе на шо личи ова!!!!!!
една акција не се направи, немој да сте ми го бранеле гранеро нема душа на ваква утакмица... а шо го напаѓате Кака бе само он се трудеше нешто да направи :toe:
Игуаин топка не доби на крај и он крив ќе испадне... аххх да ти е*ам и перез и мака робен или снајдер колку добро ќе дојдеа во ваква ситуација ....
ма неќам више да коментирам 6 година по ред ќе испаѓаме :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom