Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Само 2 се утре, Среда има уште 2. Другите се закажани за следната недела.
Па да де, убаво реков. Од двете утре ке има директен пренос, како и од оние во среда. Наредната недела исти систем .:wink:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Марка и АС скоро секогаш го предвидуваат истиот состав со кој се играло на претходниот натпревар. :)

http://www.as.com/futbol/partido/Lyon-Real-Madrid-0409_04_01_0197_0013
Ова се 99% составите.Мислам и се очекуваше да бидат тие.Утре ќе го разбиеме малерот,ја играм СИНГЛ или ќе ја врзам со уште некоја сигурна.:eek:lee::eek:lee:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
" Реал Мадрид секогаш ја почнува сезоната со +9. 3 бода ни земаат на наш стадион, 3 заслужено на Бернабе, и ние редовно им земаме 3 бода на Барселона. " - изјави претседателот на Атлетико Мадрид, Енрике Церезо. :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
" Реал Мадрид секогаш ја почнува сезоната со +9. 3 бода ни земаат на наш стадион, 3 заслужено на Бернабе, и ние редовно им земаме 3 бода на Барселона. " - изјави претседателот на Атлетико Мадрид, Енрике Церезо. :tv:
:zver::pos::pos:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
LOL ! :pos:

Ако некој од Икер, Марсело, Лас или Чаби заработи утре жолт картон, ќе го пропушти возвратниот натпревар на Бернабе, поради жолтите картони кои ги имаат добиено во групната фаза.

Кај Лион во таква состојба се Пјанич и Лопез.
колку шо знам јас се поништуваат картоните од групната фаза :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Пелегрини за Бензема.

Benzema is ready to play. He is very happy. Karim is a very important player and people love him here. No doubt the match will be special to him.

Батистута знам за тоа, него имаше нешто дека оваа сезона ќе се важеле и оние од групната фаза, читав на една страна, не знам сега точно кај беше. Дај боже да грешам..

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Батистута знам за тоа, него имаше нешто дека оваа сезона ќе се важеле и оние од групната фаза, читав на една страна, не знам сега точно кај беше. Дај боже да грешам..
не верувам дека толку брзо ќе се смени правилото пред 1-2 години се воведе дека се поништуваат картоните од групната фаза... најверојатно се работи за некоја грешка :smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Пелегрини за Бензема.

Benzema is ready to play. He is very happy. Karim is a very important player and people love him here. No doubt the match will be special to him.

Зашто дај боже,тоа ни одговара.Пјанич и Лопез се клучни играчи,а кај нас ако не игра Марсело или Ласс клупата тоа го чека.:wink:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Пелегрини сакам на клоци да го дигам :jaj::jaj::jaj: кога ке стави некој младинец да игра :nesum:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
http://sport.com.mk/WBStorage/Files/051502.pdf
не знам дали некој до сега ги објавил овие податоци ама еве нема никого да му наштетат, што се шушка од медиумите... :wink:
Лично не сакам Видич да дојде.:nenene:

Логично е да не се договараат од сега трансфери.
Фино лепо на крај на сезоната, кој се покажал ќе остане, кој не иде, каде што имаме дупка ќе купиме и крај.
Али со Перез тоа..... :tapp:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Bubislaf го отупе со тоа младичите:pos2:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Малце оф-топик:Дали 3-0 ни е нашиот најомилен резултат....броев,броев и излезе дека 7-8 пати имаме тепано сезонава.Дај боже да се продолжит и утре ова:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom