Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе Англија може да напрај уште три четири купа, башка и пријателски се рачунати во тие 19,8 просек што е спомнат погоре.

League Cup League Cup Continental Other[65]

Види во Отхер кои спаѓаат.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wayne_Rooney#cite_note-64

Ама чекај, зборувате за во ПЛ? Тогаш, ентшулдигунг, ќе продолжиме по профил, да не одиме офтопик :)
Не е офтопик бе. Збориме за Руни споредба со Бензема, Иначе руни спомнуван како цел на Реал М за летото. Не е ич офтопик, немој и ти гладиус-синдром сеа :))))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aбе Англија може да напрај уште три четири купа, башка и пријателски се рачунати во тие 19,8 просек што е спомнат погоре.

League Cup League Cup Continental Other[65]

Види во Отхер кои спаѓаат.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wayne_Rooney#cite_note-64

Не е офтопик бе. Збориме за Руни споредба со Бензема, Иначе руни спомнуван како цел на Реал М за летото. Не е ич офтопик, немој и ти гладиус-синдром сеа :))))
Добро, мислев ви нарушувам атмосфера :icon_lol:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Не видов во претходните постови....Наводно сме сакале да го смениме Кака ради повреата со Диего и Киелини...али не вервам........
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/real-nudi-juveu-bolesnog-kaku-za-diega-i-chiellinija.html

http://www.24sata.hr/sport/izgubili-stpljenje-real-nudi-kaku-za-diega-i-chiellinija/157270/
Веста експресно брзо се прошири низ фан клубовите на Милан и Јуве, и таман кога помислив дека нема да се прошири низ нашиов фан-клуб, ти ме демантира со тоа. :tv:

Поголема глупост од ова немам прочитано, не вреди ни да се коментира.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Веста експресно брзо се прошири низ фан клубовите на Милан и Јуве, и таман кога помислив дека нема да се прошири низ нашиов фан-клуб, ти ме демантира со тоа. :tv:

Поголема глупост од ова немам прочитано, не вреди ни да се коментира.
Не заебаај има и поголеми.
Трампа Цеск = Кака
Враќање на Кака во Милан -__-
:pipi:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ај прочитај го пак ова горе и кажи што заклучи :uvo:
Одговор на профил. Нема потреба да ја трупаме темата со решавање банални работи. Поздрав

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Зошто толку често и толку многу повредени играчи? Лоша физичка подготовка или нешто повеќе од тоа?
Тренерите за физичка подготовка на играчите одлучија да го зголемат интензитетот на вежбите во јануари, пред се поради малиот број на натпревари.... но тоа на крајот се покажа како контра продуктивно. бројот на повредени играчи се зголеми.
Но проблемот не е само до тренерите за физичката подготовка и самата подготовка. Според Marca една од причините е теренот на Valdebebas на кој тренираат играчите, но и тревата на Bernabeú, особено на ниски температури и снег. Другата причина која ја наведува Marca за големиот број повреди во јануари е и пријателскиот натпревар во Албанија, паузата на полувреме траеше 90минути, во Мадрид се вратија во 4часот утрото, а тренираа во 11часот....
Дојде февруари, важен месец и за ЛШ, но и за Ligа. Но и секој нареден месец ќе биде се поважен, ни требаат сите играчи, планот е сите играчи да бидат подготвени за натпреварот против Xerez, за да може Pellegrini да смета на сите за во Lyon.... ( Превземено )

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Исто и зачестените климатски промени во северозападните делови на Никарагва, доста битен фактор за повредите на играчите.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Среќен роденден на најдобриот!!! <3

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ај среќен роденден Роналдо...Да постигнеш уште многу голови во дресот на Реал и да ни ја донесеш Лигата на Шампионите:smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ај нека му е среќен роденденот, многу голови, помалку уличарење и пијанчење.:smir:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Хепа нека му е среќен...нека каже кај го чека да му одиме...поклон од мене има еден цел ден да го помине со мене :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom