Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
познавајќи го Роналдо имаше намера да го удри и тоа 100% сум сигурен... сепак не верувам дека сакал у фаца баш ама така излезе и сосема оправдано е... ова го зборам во моменти кога Роналдо највеќе ни треба, ама се додека се понаша така, секој пат треба да го казнуваат... дечкото нема карактер, иако пак ќе кажам е фудбалски гениј :toe:

Ај едно клипче да видам што направил Роналдо толку?
Не сум у тек ја пропуштив утакмицата :)
еве некаде при крај ќе го видиш стартот на 4:30 е:

Никој к*р не е, два меча забрана за Роналдо. Тоа го пишуваше и претходно, што има чудно не знам. :toe:

Па нели требаше да паузира следниот меч, од кај сеа пак 2?

Ако клубот испрати жалба, и таа биде одбиена тогаш во голем дел од случаите суспензијата се зголемува:wink:

Ако клубот испрати жалба, и таа биде одбиена тогаш во голем дел од случаите суспензијата се зголемува:wink:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

озбилен ли си ..или се заебаваш??

за директен црвен картон..казната е од 2 до 3 натпревари..а за црвен со два жолти е казна еден натрпевар...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

озбилен ли си ..или се заебаваш??

за директен црвен картон..казната е од 2 до 3 натпревари..а за црвен со два жолти е казна еден натрпевар...

Не се заебавам бе :) Ако грешам јебига:pos2::kesa: :) Мислам дека е така. Инаку за директен црвен немора да добиеш толку меча казна, туку казната ти ја одредува дисциплинската комисија:toe:

Real Madrid's Gonzalo Higuain Increases Workload To Return For Deportivo Match

http://goal.com/en/news/12/spain/20...-gonzalo-higuain-increases-workload-to-return

Немаше кажано колку ќе биде казната, денеска дисциплинската комисија одлучуваше за тоа, и се одлучи за казна од 2 натпревари. Казната можеше да биде и поголема.

Кажано беше и претходно дека ќе се зголеми суспензијата за Роналдо, требаше да биде една утакмица, ама заради овој случај во кој вие цело време се убедувате дека Роналдо е еден светец кој воопшто не сакаше да му го направи лицето КРШ на противникот, казната е зголемена:smir:

Кажано беше и претходно дека ќе се зголеми суспензијата за Роналдо, требаше да биде една утакмица, ама заради овој случај во кој вие цело време се убедувате дека Роналдо е еден светец кој воопшто не сакаше да му го направи лицето КРШ на противникот, казната е зголемена:smir:

Каде беше кажано ? Дај ми линк/изјава, јас никаде не сум сретнал такво нешто. И најди ми друг пример каде со директен црвен картон се казнува 1 меч.. Скоро секогаш се 2 или повеќе од 2 меча..

И Меси сакаше да му го направи лицето крш на играчот на Севиља ама толку му е силата на пиченцето
Овој коа го фати беше ко бебе во мачина прегратка...прета, мава а џабе му е

Овде некаде прочитав, читај подолу

Тука пишува дека суспензијата ќе биде зголемена, не го гледав натпреварот, само хајлајц гледав, каде не видов дали е директен црвен или два жолти, а да мислев дека има два жолти бидејќи сите овде пишуваа дека ќе отсуствува на 1 натпревар :smir:

И Меси сакаше да му го направи лицето крш на играчот на Севиља ама толку му е силата на пиченцето
Овој коа го фати беше ко бебе во мачина прегратка...прета, мава а џабе му е
По стотти пат го пишувам ова - за оваа споредба може повеќемина да ви се смеат

Меси не беше светец, или овој другиот што го држеше?
Меси го држеа 10 секунди! Меси воопшто не е играч кој не може да го победи противникот со снага и со сила, само што тој ретко го прави тоа, сосема спротивно од Роналдо, кој докажано е дека не знае зрело да реагира сеуште и многу често тие незрели реакции завршуваат вака, потсетување овај му е веќе втор црвен!

П.С. Пи*енцето како што го викаш ти, ќе игра на следните две утакмици, а пе*ерот ќе гледа од публика!

По стотти пат го пишувам ова - за оваа споредба може повеќемина да ви се смеат

Меси не беше светец, или овој другиот што го држеше?
1.Меси го држеа 10 секунди! 2.Меси воопшто не е играч кој не може да го победи противникот со снага и со сила, само што тој ретко го прави тоа, сосема спротивно од 3.Роналдо, кој докажано е дека не знае зрело да реагира сеуште и многу често тие незрели реакции завршуваат вака, потсетување овај му е веќе втор црвен!

П.С. Пи*енцето како што го викаш ти, ќе игра на следните две утакмици, а пе*ерот ќе гледа од публика!

1. Манга објасни 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 пати незнам како не свативте да имаше сила ќе се ослободеше одма како Роналдо

2.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos:хахахахахахаххахаха да му се можеше почесто ќе го правеше тоа, ама тоа е ... недораснато детенце

3.Единствена работа за која се согласувам

П.С. Педерот како што го викаш ти ќе гледа 2 утакмици од публика ама тоа пиченцето пола кариера у публика ја има поминато. добри го - повреда нешто слично како робен и бетар

1. Манга објасни 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 пати незнам како не свативте да имаше сила ќе се ослободеше одма како Роналдо

2.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos:хахахахахахаххахаха

3.Единствена работа за која се согласувам

П.С. Педерот како што го викаш ти ќе гледа 2 утакмици од публика ама тоа пиченцето пола кариера у публика ја има поминато. добри го - повреда нешто слично како робен и бетар
Меси ли нема сила? Немој еј ќе ти се смее некој, јувенташите се молеа Џовинко да биде како Меси, ама ништо, затоа Џовинко тешко добива дуел, фудбалер без сила и снага не е фудбалер, без оглед на талентот и техниката! Меси со неговите 168 цм може да се загради и да му се земи топката него е мноогу тешко, ако си гледал утакмица на Барса ќе си приметил дека 90% му се добиени дуели, противниците му ја земаат топката само со фаул!

П.С. Меси цели две години се нема повредено, факт!

Не споредувај јувенташи жити се. Тие дојдоа и до Џовинко и Маркисио да се молат
На меси неможат да му земат топка поради неверојатната техника, контрола на топка и брзината која ја има а за физички дуели 1 на 1 во кои има градење никој не може да ме убеди дека има сила да подбутне некој играч и со тело да се ослободи од него

И да аман више со тоа ќе ми се смеат три поста пиша во дискусија со мене и на сите ќе ми се смеат па ќе ми се смеат, а единствено може тебе да ти се смеат што викаш дека меси има огромна физичка сила која не ја користи зошто не е таков играч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom