Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека ќе биде подобро ВДВ да игра, секако ако е спремен на тоа. ВДВ за разлика од Гранеро ќе допринесе повеќе брзина во играта, а тоа е она што највеќе ќе ни биде потребно за со Депортиво. Од друга страна пак, и ако игра Гранеро нема да биде лошо, ќе прави баланс во тимот, ќе помага доста и во дефанзива, само што нема да ја имаме онаа брзина во тимот што ќе ја имаме со ВДВ.

Него сега ми текна, кога го гледав прегледот...Гранеро ја средил косата, заличел на чуек да го ебам :) Не го познав...

Satellite

Уште брадата да ја среди. :)

Satellite

Уште брадата да ја среди. :)

Аууу многу е фенси...нАли?:) со брадичено ќе го биде за попче:P добар си е бе, он нека игра као шо треба па убавина и изглед небитна ствар...него муабетот ми беше, ај некој нека биде така добар и љубезен да ги стаи головите на Роналдо од предходнава утакмица, многу ќе му бидам благодарна:pipi: малце каснам, малце поише али сеа ми текна:kesa:
БЛАГОДАРИМЕ ОДНАПРЕД:back:

Аууу многу е фенси...нАли?:) со брадичено ќе го биде за попче:P добар си е бе, он нека игра као шо треба па убавина и изглед небитна ствар...него муабетот ми беше, ај некој нека биде така добар и љубезен да ги стаи головите на Роналдо од предходнава утакмица, многу ќе му бидам благодарна:pipi: малце каснам, малце поише али сеа ми текна:kesa:
БЛАГОДАРИМЕ ОДНАПРЕД:back:

Еве само за Мони. :back:

First Goal for Real Madrid by Ronaldo 35
Click Here for Video

Second Goal for Real Madrid by Ronaldo 39
Click Here for Video

И Гарај е исти случај како Игуаин, и тој денеска тренираше во сала. Се надевам дека барем тој ќе може да игра, а и да не игра, пре би го играл Ласана Диара десен бек, него ли Арбелоа и лев бек Марсело.

ОВА Е УДАР, А НЕ НА КИКИ
ШТО МИСЛИТЕ МЕСИ ДА БЕШЕ ВИСОК ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧЕШЕ СО ИГРАЧОТ НА СЕВИЉА?????????????????????????????

marcvalien.jpg

ОВА Е УДАР, А НЕ НА КИКИ
ШТО МИСЛИТЕ МЕСИ ДА БЕШЕ ВИСОК ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧЕШЕ СО ИГРАЧОТ НА СЕВИЉА?????????????????????????????

marcvalien.jpg

Мислам дека ќе умреше. Најмалку потрес на мозокот. :facepalm2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom