Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Мануел Пелегрини нема да може да смета на услугите на Пелегрини во наредните 3 недели. Тимот на Реал Мадрид ќе биде без Гонзало Игуаин најмалку до крајот на месецот. „Ел пипи“ го скина мускулното влакно на мусколот од левата нога, потврдија денешните медицински прегледи.

22-годишниот голгетер со болки го заврши дуелот против Мајорка, а денес тренираше самостојоно.

Игуаин со сигурност ќе ги пропушти дуелите против Атлетик Билбао, Малага и Деплртиво Ла Коруња и ќе биде под прашање со Еспањол. каков кикс на точка пелегрини го напраиа напагач на реал мадрид

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
повредиве мн ме загрижуваат депортиво е добар тим и атл.билбао

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мануел Пелегрини нема да може да смета на услугите на Пелегрини во наредните 3 недели. Тимот на Реал Мадрид ќе биде без Гонзало Игуаин најмалку до крајот на месецот. „Ел пипи“ го скина мускулното влакно на мусколот од левата нога, потврдија денешните медицински прегледи.

22-годишниот голгетер со болки го заврши дуелот против Мајорка, а денес тренираше самостојоно.

Игуаин со сигурност ќе ги пропушти дуелите против Атлетик Билбао, Малага и Деплртиво Ла Коруња и ќе биде под прашање со Еспањол. каков кикс на точка пелегрини го напраиа напагач на реал мадрид
хахахха Мануел Пелегрини нема да може да смета на услугите на Пелегрини во наредните 3 недели. Си се збунил во пишувањето сигурно...Мануел Пелегрини нема да може да смета на услугите на Хигуаин во наредните 3 недели.

Сепак имаме јак тим Роналдо, Кака, Бензема идр.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
повредиве мн ме загрижуваат депортиво е добар тим и атл.билбао
Валенсија беше уште подобра :toe: Нема толку место за паника, ако Роналдо и Кака играат добро, па и Бензема, тоа е најбитното додека го нема Игуаин.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Бев денеска во ск...барав дрес од игуаин ...рамос и алонсо...бев во гтц втор спрат ..таму на крај некаде..хх немаше ..имаше само од бензема ван дер варт..роналдо кака...а од овие другиве немаше...знае некој кај може да најдам ??

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Абе знаете дека од кога е повреден Пепе, три натпревари по ред неаме примено гол ? :tv:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Бев денеска во ск...барав дрес од игуаин ...рамос и алонсо...бев во гтц втор спрат ..таму на крај некаде..хх немаше ..имаше само од бензема ван дер варт..роналдо кака...а од овие другиве немаше...знае некој кај може да најдам ??
каде бе најде од ВДВ .... И ОРГИНАЛ ЛИ БЕШЕ? :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
После Железничка станица, поточно новата автобуска, десно од зградата на ONE имаш една продавничка, Фан шоп се вика. Таму со сигурност ќе најдеш :smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе знаете дека од кога е повреден Пепе, три натпревари по ред неаме примено гол ? :tv:
Мислевме дека тешко ќе ни оди,а тоа уште подобро.Но ме плашат овие повредиве како што имаме тргнато.Да не треба Метцелдер трупот да игра,тогаш наебавме:tapp:Инаку не чека тежок натпревар но со овој состав не треба да се плашиме.Важно тимов да ни се вклопи и да проработи максимално пред натпреварот со Лион.Ако оди добро рехабилитацијата Алонсо и Игуаин треба да се вратат пред Депортиво.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не е лош Мецелдер бе, шо му фали. Не е некој киксер. Иначе Албиол и Гарај се супер тандем. Посебно Гарај...кога го гледам се чудим зошто го бараат Видиќ :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Не е лош Мецелдер бе, шо му фали. Не е некој киксер. Иначе Албиол и Гарај се супер тандем. Посебно Гарај...кога го гледам се чудим зошто го бараат Видиќ :)
Нема никој да дојде во овој преоден рок, ке видиш:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom