- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.617
- Поени од реакции
- 14.490
Не ми се верува...и МП кажа дека нема шанса да го дадат Гаго, посебно не сега кога Чаби се повреди а Мамаду е со својата репрезентација. А и по добрата партија вчера, многу тешко.
само шпекулација кој ке ги замени?гаго затоа и нема врска ова дека е блиску до бокаНе ми се верува...и МП кажа дека нема шанса да го дадат Гаго, посебно не сега кога Чаби се повреди а Мамаду е со својата репрезентација. А и по добрата партија вчера, многу тешко.
Неќе Негредо да се врати него веќе го изгубивмешто мислите за враќање на негредо другата сезона солидна замена за игуаин а и пред се раул ке се пензионира тогаш дечкото растура во севиља:smir:
Он нејќе, ама Реал кога сака може да го врати. Може уште зимава. Во договорот си има бај-бек клаузула, и Реал во наредните 2 години за цена од 18 милиони може да ја искористи таа клаузула, и да го врати.Неќе Негредо да се врати него веќе го изгубивме
on e od tipot van nistelroy daj mu topka i gol odma dava,na pretsezonskite metcevi dae golНеќе Негредо да се врати него веќе го изгубивме
А ако он не се согласиОн нејќе, ама Реал кога сака може да го врати. Може уште зимава. Во договорот си има бај-бек клаузула, и Реал во наредните 2 години за цена од 18 милиони може да ја искористи таа клаузула, и да го врати.
Слаб е некако сезонава мислам само 3-4 гола има постигнатоnegredo i iguain u napad ufffff napad pekol
Звер е он само штета што нема да напраи ништо у Реал нема да му даат шанса да се докажезатоа има и втора опција Крива Паланка на позајмица е он
да утре полагам,поголема бура здравјеееАх, ќе се смени нешто времето, ќе има бури од утре, Батистута кажа добро нешто за Бензема.