Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Епа ај и од мене честито победа и да ни се множат и сеа да ни се падне нешо лесно и да го поминеме тоа ебано 1/8 финале:pipi:...Иначе роналдо незз...дркензи типот:vozbud:, Рамос:nesvest: Пепе пореметување, Раул:star: али си плеше и ај да не тролам и даље се на се ТОП утакмица за глеање.:back:

П.С. Ми се свиѓа дресот на Икер:back:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе вчера приметив нешто. Кај ви отиде рекламата на дресовите. За bwin зборувам баш ми дојде чудно вчера кога ги видов чисто во бели дресови кога играа:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Абе вчера приметив нешто. Кај ви отиде рекламата на дресовите. За bwin зборувам баш ми дојде чудно вчера кога ги видов чисто во бели дресови кога играа:)
Забрането е во Франција да се носат реклами на дресови од кладилници. Бар ја така мислам, така беше и со Цирих. =)

B

Beck's

Гостин
ja kao sto cuv stedat pari za boi,so kreditot neso loso rabotite:toe:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.363
Поени од реакции
964
Честито пролаз даље. :smir:

Тимот покажа дека со Роналдо е многу поопасен, па во наредните “лесни“ дуели може да се подигне самодовербата на повисоко ниво се до почетокот на втората полусезона. :wink:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Забрането е да се рекламираат кладилници во champions league

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Па на прошлите натпревари како имаа спонзор?
Кој спонзор бре????
Абе и ја малце требаше да ви објаснам подобро според новиот закон секоја екипа која има спонзор од било која кладилница на дресови им се забранува да го рекламираат нивното име кога игра на гости и кога игра во земја каде што е забрането да се рекламираат on-line oblozuvalnici.А кога игра на домашен терен самата екипа си носи право дали да носи спонзор или не.
Сеа е јасно!:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom