Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку Бензема дојде во тимот на Милан би било прекрасно.

Ова се повиканите играчи за натпреварот со Арсенал:

GOALKEEPERS: Kalac, Fiori, Offredi (30);

DEFENDERS: Cafu, Maldini, Nesta, Kaladze, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo;

MIDFIELDERS: Emerson, Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Ambrosini, Brocchi;

STRIKERS: Kakа, Gilardino, Inzaghi, Pato.

Добро е тука што е и Пато, значи ако не на овај натпревар, ќе го видиме за брзо време на теренот.

Адебајор, Денилсон и Гатузо во случај да добијат жолт картон, тогаш нема да играат на реваншот.

Да даде господ Адебајор да добие жолт...од него највише се плашим:nesvest:!!!
Али Пато сепак мислам дека ќе игра повеќе време..мислам дека Пато го задоволи Анчелоти и ќе го стае во игра околу 70 минута да поигра малце.......

И да почнеме со лошите вести што во последно време ги има многу у ПМ абе многу сме малерозни :(
Епа Калач најверојатно нема да брани против Арсенал, Анчелоти смета дека поради проблемите со показалецот тој нема да може добро да се постави на задачата и ќе брани Фиори против топџиите :nesvest: :nerv::nerv::nerv:

Додека пак Фабрегас дал изјава дека Милан се одличен тим и иако сите викале дека нивната форма е падната тој не смета така и вели дека може Милан за секунда да ги убие нив, а најмногу внимание смета дека треба да се обрне на Пирло и Кака. (си знае Фабрегас :) )

Абе маме им ебем сигурно Калач ќе игра бе слушај ме ти мене оти свите лажат...таке викаа да ја загреат ситуацијата...ќе видиш дека ќе брани!!!
А на ливче ја стаев X-X ако не изиграа нерешено или да победат нека не се враќаа во Милано :pos2:!!!

Абе у право си била(rossonerka)...Калач сигурно нема да брани ама затоа е тука Фиори :pos2:!!!

Абе у право си била(rossonerka)...Калач сигурно нема да брани ама затоа е тука Фиори :pos2:!!!

па ти викам јас слушај ме, али 99% нема да брани сепак има мала шанса тоа 1% и самиот Анчелоти вели дека Фиори не e баш најдобар избор али то е то

Да ...да у право си била...али не се знае и Фиори може да изненади!!!Многу често се случува тоа со играчи кои што ги сметаат за слаби!!!

Хм... Тоа со Фиори ме плаши малку но сепак ке видиме како ке биди. Инаку да го видам Бензема во тандем со Кака, Палоски и Пато... Милан ке биде убиствен!

kaj ovoj paloschi be ostavete go toj ne e za milan benzema kaka pato super 3 ahhaha

da ve prasam nesto kako navivaci na milan dali veruvate deka moseme do 4 mesto?

секако дека можеме но само со добра игра, и тоа игра како што Милан знае, а ако продолжи да не бие малер и да ни се повредува пола тим тешко.

секако дека можеме но само со добра игра, и тоа игра како што Милан знае, а ако продолжи да не бие малер и да ни се повредува пола тим тешко.

epa baz zatoa zboruvam nije nemame dovilni igraci a bogami ako ne odime champion league nema da dojtat zvesditet koj gi bareme benzema zambrota drogba :toe:

Абе Бензема само да дојде ја сум презадоволен!!!А ќе видите дека може и ќе бидеме 3!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom