Сите викаат дека ке игра Роналдо. Има некоја информација, ја све мислам дека нема да биде 100% фит и за тој дуелТолку беа шит во прво полувреме што ги потценија, се учи на грешки. Следната утакмица се надевам ќе бидат малце посериозни. Башка Роналдо ќе игра и Кире двојка ја става![]()
Само ме интересира доколку не играја Ибра, Меси и Чави колку ќе имаше спектакл вечерваgledavte li spektakl vecervanemase "zvezdi" na teren samo sverovi od igraci:helou:
KEITAСамо ме интересира доколку не играја Ибра, Меси и Чави колку ќе имаше спектакл вечерва![]()
:classic: - Emocijata kazuva se.KEITAkoa ke stigne Mahamadou Diarra da dae het-trick za Real togas da mi se gordeete:helou:
Кога Кеита ќе има трофеи колку што има Мамаду тогаш да се гордееш :tv:KEITAkoa ke stigne Mahamadou Diarra da dae het-trick za Real togas da mi se gordeete:helou:
Кога Барса ке изгуби 2-6 на Ноу Камп од Реал тогаш да се гордеешКога Кеита ќе има трофеи колку што има Мамаду тогаш да се гордееш :tv:
Кога више фрламе рандом мислиКога Барса ке изгуби 2-6 на Ноу Камп од Реал тогаш да се гордееш
KOga Barsa ke ima 9 titulu togas da se gordees.:pos2::pos2:Кога Барса ке изгуби 2-6 на Ноу Камп од Реал тогаш да се гордееш