Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.521
Сите викаат дека ке игра Роналдо. Има некоја информација, ја све мислам дека нема да биде 100% фит и за тој дуел :(. Игуаин коа се враќа ?
Последно што прочитав на АС, е тоа дека сака да игра против Милан, и дека ќе игра само доколку биде 100% спремен...

http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-cristiano-quiero-jugar-milan/dasftb/20091026dasdaiftb_25/Tes

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Толку беа шит во прво полувреме што ги потценија, се учи на грешки. Следната утакмица се надевам ќе бидат малце посериозни. Башка Роналдо ќе игра и Кире двојка ја става:tapp:
Taka e si znaete vie se ceka taa utamica i da vidite dali sum bil vo pravo poz

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Да не знаете кој се повикани за со Алакрон??Би требало да има повикани од Кастиља неколку играчи а би сакал да видам како ке изиграат.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со кого играме наредно коло во Шпанија?За со Милан мислам дека ќе игра,но дали има потреба да игра во сабота?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Охх, ај нека се потсетат некои на дуелот со Гетафе од минатата сезона. Зборам за оние кој го гледаа на нет дека ја немаше на ТВ. АДреналин Max.:) Ми скрати дуелот некој добри 5-6 години од животов :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Porteros:
Dudek y Adán

Defensas:
Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay y Marcelo

Centrocampistas:
Van der Vaart, Drenthe, Granero, Guti, Gago y Diarra

Delanteros:
Raúl, Benzema y Van Nistelrooy

Nema od castilla
Van Nistelrooy se vraka a Ramos, Pepe, Higuain i Lass gi nema

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Охх, ај нека се потсетат некои на дуелот со Гетафе од минатата сезона. Зборам за оние кој го гледаа на нет дека ја немаше на ТВ. АДреналин Max.:) Ми скрати дуелот некој добри 5-6 години од животов :)
Пресвртот во последни 2 минути или сум помешал ја нешто?

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Porteros:
Dudek y Adán

Defensas:
Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay y Marcelo

Centrocampistas:
Van der Vaart, Drenthe, Granero, Guti, Gago y Diarra

Delanteros:
Raúl, Benzema y Van Nistelrooy

Nema od castilla
Van Nistelrooy se vraka a Ramos, Pepe, Higuain i Lass gi nema
Фала богу за Ван Нистелрој,а за другите четворојца подобро што не се повикани,нека одморат и се надевам ке бидат фит за следниот натпревар (оние што се повредени),зошто ова ке биде релативно лесен натпревар па така да нема да има многу потреба од нив...Очекувам Ван Дер Варт да изигра добар натпревар а исто и Бензема...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пресвртот во последни 2 минути или сум помешал ја нешто?
Остај тоа, згора на тоа и пенал фати Касиљас а и со играч помалце бевме, Пепе му еба мамата на тој. И кога го даде Игуаин голот во 94, како прво цела населба дозна дека Реал глеам, а ко второ и некоја паричка си фатив тогаш :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom