Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.984
Поени од реакции
7.126
уште кога го видов 1.45 коефициентот за кец..па и плус без роналдо и игуаин... знаев дека ваков исход ќе има на крај.Милан е далеку од слаб тим, ем,им се посреќи вечерва.

Младиќу, ќе се видиме за две недели.Се надевам , во полн состав:smir:
Абе ни Господ Бог да го имате во составот не ви помага ништо. И лани Јувентус т.е. Пинтуричио ве еба 2 пати. Така ќе биде и овој пат.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Zemzela_

Solo Milan
Член од
5 септември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
10
Тооо видиш....:eek:lee::eek:jea:

Инаку да бе, наместена беше :pos::pos::pos:

Па мораше, многу пари потрошивте летово :pos2:, мора нешто да се врати, да се земи некоја пара :pos2:

Алооо :tapp:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Абе ни Господ Бог да го имате во составот не ви помага ништо. И лани Јувентус т.е. Пинтуричио ве еба 2 пати. Така ќе биде и овој пат.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Barem da dojdese nekoj od Juve ili Milan da go kaze ove, a ne nekoj pacient.
Te pozdravi R9

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10

Гробари пееја едно време "ИМАМО КОМПЛЕКСЕЕЕ", побарај ја песната и слушај ја.Ќе ти се свиѓа тебе.Башка, те поздрави CR9 уште еднаш.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Рамос не го чуваше Роналдињно, туку се бореше со него, а тоа не е карактеристика на * Светски * десен бек, ако немозес да го чуваш , тепај го со фаули, срамота,
Касиљас како да дебитира на мечов, не знаеше што поглупо да направи за да биде центар пазња,
Бензема според мене 1 полувреме играше премногу добро, бочно по аут линиите и доста добро влечеше играч
Чаби Алонсо , не е тоа тоа што беше во Ливерпоол, формата му е катастрофа, само погледнете му ги реализираните пасеви и јасно ке ви стане
Кака се исфорсира и префорсира денеска, дали сакаше да доказе Кој Е КОЈ - не знам, премногу ја пимплаше топката што не е својствено за него
Раул приказа солидна партија, секоја чест за годините
Ласс Диара е * Новиот * макалеле, верувајте ми на зборовите човеков е машина, напред назад, одлично технички поткован деструктивец
Марсело е класичен бек, не е тој за таа формација со Офанзивни задачи, верувајте ми погледнете го неговиот распоред во Напад на Реал, ако се напаѓа по десна страна он е назад, несвојствено, ако нападот е по лева страна тогаш е он офанзивен, тоа е премногу очигледно и глупо.
Гранеро- ми се допадна борбеноста и залагањето, умее и ја владее топката
Дренте влезе шутна и гол, ЕДНАШ во сезона се случува ова и толку е
Пепе И Албиол смешки , Давид и Голијат во одбрана, тотално некомпонирани се назад комуникација на 0,

Грубо реал изигра добро - само поради поседот на топка, а една шанса не изградија асално:helou:

Иако сум за РЕАЛ - реално согледано не се дувајте, ама не е оваа игра што гарантира успех, нема компонираност никаква, и не се тие бекови за Офанзивни задачи и напади

И да тука се гледаат киксовите на Реал во нивната игра, точно солидно мозе се да се прегледа 100 пати и дете од 5 год ќе ти казе каде се греши, А се додека се вадиме со тоа дека ги тепавме Ксерес, Малага, Осасуна и сл, на нив * за пример се земени екипите - ке се вадиме на тоа дека играчите ни се од светска класа и еден потег решава се.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
ве еб*а пензионериве со бастуните ви ги напикаа до грло, кој високо лета ниско паѓа, уште една потврда е утакмицава на тоа дека никогаш не го потценувај противникот а особено тоа важи за милан кој како противник против големите клубови е пеколен, добра утакмица добра игра и од реал ќе биде жустро на сан сиро

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
It's not about the money ;)

То бе мајсторе, Еленчето да го видиме во овие лоши часови :)

Си заборавил едно смајли на крај. Стварно толку се смееш или онака ги ставаш овие? У секој случај ми е жал за тебе :smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
abe aj i vas da vi kazam me zaeba za pari real ali ja sum kriv so gi igram a znam deka najdobriot igrac ne igrase c.ron, decki iskreno toj vi vredi cel tim kolku sakate zborete deka ste jaki ama relanosta e toa c.ronaldo the best ako igra vo italija ja stavam singl 2 ka

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Брука жива брука невидена Реал уште лани имам речено еве и сега треба се да отпуштат и да земат младинци што ќе играат за името и дресот што го носат.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
-Потрошивме 250 М али сеуште шо би се рекло почна тек сезоната се се дешава после групите.
-Бензема нема поима да шутира,треба да го учат изглеа на прва да ја пука
-Наместена не наместена не ми праи разлика сепак изгубија Реал
-Игуаин е повреден
-Знаеме дека Роналдо фали

Овие работи се повторија на темава 100 пати и нека не се пуни со исти бош муабети.
Иначе до вчера ѓубриња најголеми тешки пациенти а денес играчите на Милан за фановите се богови.Од наредната недела осеќам ќе станат повторно ѓубриња.

Главите горе ништо не губиме од пораов треба да се учи како да се игра од италијански екипи кои играат бункер и имаат ретки можности кои ги иксористуваат.
Сеа треба да се фокусира на следниот меч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom