Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Абе шо збориш бе? Одсега пред да напишеш нешто, расмисли еднаш, два пати, или пак изброј еднаш до десет па наназад. Од таа ситница ако си задоволен шо ја направил ''љубовникот'' ти твој блазе тебе!...Еве јас ви гарантирам доколку нема подобрување на играта во најбрз можен рок, оваа година пак ќе не снајде ланската, преланската и тако даљле наназад години во Лш, а во примера ќе се бориме за 2 или трето место. Како што гледам една Валенција има направено еден уникатен тим, што и се спротистави на Барца, дури на моменти беше и подобра. Севиља веќе ни докажа. Друго нема шо да се збори, времето ќе покаже каде ќе завршиме.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Абе шо збориш бе? Одсега пред да напишеш нешто, расмисли еднаш, два пати, или пак изброј еднаш до десет па наназад. Од таа ситница ако си задоволен шо ја направил ''љубовникот'' ти твој блазе тебе!...Еве јас ви гарантирам доколку нема подобрување на играта во најбрз можен рок, оваа година пак ќе не снајде ланската, преланската и тако даљле наназад години во Лш, а во примера ќе се бориме за 2 или трето место. Како што гледам една Валенција има направено еден уникатен тим, што и се спротистави на Барца, дури на моменти беше и подобра. Севиља веќе ни докажа. Друго нема шо да се збори, времето ќе покаже каде ќе завршиме.

Kaj bese be ti do sega?:))
Vakov kriticar ko tebe ni trebase odamna.
Jas mislev ja pimplam za Real samo, ama ti i mene me nadmina :))

Deka Real ne igra kako sto treba ... NE IGRA. Prifakjam.
Vekje e sredina na oktomvri, a kartite ni se uste izmesani.
Ama i ti ja pretera so kritikite .. pred se na pogresna adresa.
Se zalis na Las? Pa uste on ako ne bese u sredina da razbiva , tek togas kaj ke ni bese krajot vcera.I ne samo vcera. Granero se izgubi vtoro poluvreme ... totalno. Ama prvo ne bese tolku los. Namesti i gol kako sto znam. za 1 ne e. Ama tvoj sud neka e.
Sporedba so ekipite pogore, i ne ti drzi bas voda.
Barsa dve kola po red ne impresionira voopsto. ManUTD se vadi zadnji minuti so NEKOJSI Bolton?! Chelsea i Liverpool izgubija od anonimci ova kolo. Baern tepa so teshki greshki na Fraiburg , a Juventus odvaj izvadi nereseno so Fiorentina doma. Kaj tuka ja najde goleminata na ovie konkurenti?

Pak ke kazam , ima mesto za kritika. I te kako. Ama pogodi ja poentata , a ne samo se rasfrlas so streli na site strani. Ne gledas deka ne uspeavme da zememe eden vozdusen duel vo nas 16tnik cel natprevar? Kiksovite na odbranata?
I da! I jas sum mnogu isfrustriran od igrata na Real!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
sea ke izgledam malku poveke kriticen ama uste koa resija da go zemat ALBIOL ne mi se dopagase idejata, ama celo vreme vikam aj da ne zboram moze deckoto ke se pokaze...
ama ocigledno nisto od toa... moe mislenje e deka ni e utka toa i mnogu e mek za defanzivec vo duelite...... definitivno ni fali nekoj tenk kako vidic terry ferdinand alex carvalho puyol... ovie igraci se i fizicki jaki na na vozdusen duel a na za na treva se ko zid i nema minuvanje... za razlika od pepe do nekade e takov tip ama drugite ne se na nivoto osobeno albiol...
ili vo drug slucaj pobrzo da se kupuva maicon pa sergio ramos da ide u centralen bek, mislam najdobro bi bilo... i philip lahm mora za lev bek deckoto mnogu trca brz e i mnogu se bori nesto sto ite kako ni treba... sepak prioriten mora da ni bidat ili maicon ili vidic ako sakame bukvalno da gazime...
ama za zal perez ne gi cenel niokgas defanzivcite i zatoa ne ni ocekuvam deka ke se sluci takvo nesto...
i drugo nesto uste zalam za sneijder ako nekoj gledase barem malce od inter sinoka ke videse sto igrac napustivme... :uvo:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мајсторе, види го првиот гол, кој го асистираше. Види го голот на Марсело, кој му даде топка. Или незнаеш како изгледаат играчиве или си глеал друга утакмица.
Ги подржувам сите оние кои се против Лас.Секој негов старт е фаул и тој беше крив за слободниот удар.Тој Бензема ама неможам да го гледам повеќе.А и одбраната е 0.Ако не се подобри нешто во играва и тоа без Роналдо,за кога ќе се врати тој да бидеме уште појаки,а остај тоа што нема тој да биде во топ форма,ќе не најде ланското а годинава со таа огромна сума што ја потршивме срамот ќе биде уште поголем.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ги подржувам сите оние кои се против Лас.Секој негов старт е фаул и тој беше крив за слободниот удар.Тој Бензема ама неможам да го гледам повеќе.А и одбраната е 0.Ако не се подобри нешто во играва и тоа без Роналдо,за кога ќе се врати тој да бидеме уште појаки,а остај тоа што нема тој да биде во топ форма,ќе не најде ланското а годинава со таа огромна сума што ја потршивме срамот ќе биде уште поголем.
abe brat zasto ste protiv lass?!
bas toj igrac ni e najvredniot i najveke trca i nema za nego zaguben duel...
a ako gledas pa i na toa deka mnogu fauli pravi pa toa i mu e rabota...
neznam sto ocekuvate od nego da pravi, koa samo toj se bori ko lav i gi pokriva slabostite na odbranata... stvarno ne znam so treba da ocekuvate od nego da ne treba da go zameni kaka slucajno... de ne preteruvajte so lass
ima mnogu polosi igraci vo timot koi ne zasluzuvaat ni da pomislat da go nosat dresot ama toa e...
ne radi nesto drugo i alonso uopste nisto ne igra za nas vo kreativnosta na napadot ama pridonesuva vo defanzivata kolku tolku za razlika od benzema koj nema bukvalno nikakov pridones vo igrata i sto uste pozalno zema mesto na HIGUAIN... i bas site sto bevte protiv raul do vcera ako sakate bas da znaete najdobar igrac ni bese vcera ne samo radi 2-ta gola... igrase so dusa i srce i se vrakase i pomagase i vo sredinata i ke recam samo edno golemo BRAVO ZA KAPITENOT...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Незнаев дека асистенција на натпревар е ситница. :tv:

Искрено незнам што очекувате, да играме како Барса за толку кратко време? Реал има целосно нов тим, играчи кои што уште се привикнуваат на играта, кои не играле заедно. Еден шпански новинар многу убаво кажа, Реал на почеток нема да игра добро, али со квалитетот на играчите тешко ќе му биде да изгуби. Од сите утакмици до сега Реал има само еден пораз, и пак некој соли памет дека ќе се бориме за опстанок, заради тоа што сме играле просечно без двајца клучни играчи против екипа за која тешко некој дека ќе се замара повеќе од тоа вчера.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да го критикуваш Лас, треба или да си слеп или пак да не си гледал ниедна утакмица на Реал. Нормални сте бе, да ве прашам?!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Незнаев дека асистенција на натпревар е ситница. :tv:

Искрено незнам што очекувате, да играме како Барса за толку кратко време? Реал има целосно нов тим, играчи кои што уште се привикнуваат на играта, кои не играле заедно. Еден шпански новинар многу убаво кажа, Реал на почеток нема да игра добро, али со квалитетот на играчите тешко ќе му биде да изгуби. Од сите утакмици до сега Реал има само еден пораз, и пак некој соли памет дека ќе се бориме за опстанок, заради тоа што сме играле просечно без двајца клучни играчи против екипа за која тешко некој дека ќе се замара повеќе од тоа вчера.
ivan vidi vaka... jas ja kritikuvam odbranata i pretezno albiol poso ne gi zadovoluva vkusovite da bide prv sostav za u real... isto i aj da ne spomnuvam bas u sekoj post mojot "omilen igrac" poso stvarno razocaruvacki igraa...
a sea tebe primer sto granero moze ti e omilen igrac ne trebad a mu davas tolku golemo znacenje... deckoto ne izigra bas nesto posebno ama ne bese pa ni los imase po nekoj bleskav moment...
sepak meta za kritika treba da ni e odbranata poso partner za pepe stvarno nemame dobar... itoa sto pobrzo da se resi po moznost uste vo januari iako tesko das e napravi nekoj asalen tranasfer vo januari iako letovo jas sakav za stolb da se kupi LUCIO i toa za eftini pari ke dodjese za 10-12 milioni i sto bese uste polesno bese na transfer listata... ama kazav perez ne go interesiraa odbrambeni igraci...:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
abe brat zasto ste protiv lass?!
bas toj igrac ni e najvredniot i najveke trca i nema za nego zaguben duel...
a ako gledas pa i na toa deka mnogu fauli pravi pa toa i mu e rabota...
neznam sto ocekuvate od nego da pravi, koa samo toj se bori ko lav i gi pokriva slabostite na odbranata... stvarno ne znam so treba da ocekuvate od nego da ne treba da go zameni kaka slucajno... de ne preteruvajte so lass
ima mnogu polosi igraci vo timot koi ne zasluzuvaat ni da pomislat da go nosat dresot ama toa e...
ne radi nesto drugo i alonso uopste nisto ne igra za nas vo kreativnosta na napadot ama pridonesuva vo defanzivata kolku tolku za razlika od benzema koj nema bukvalno nikakov pridones vo igrata i sto uste pozalno zema mesto na HIGUAIN... i bas site sto bevte protiv raul do vcera ako sakate bas da znaete najdobar igrac ni bese vcera ne samo radi 2-ta gola... igrase so dusa i srce i se vrakase i pomagase i vo sredinata i ke recam samo edno golemo BRAVO ZA KAPITENOT...
Играчи од типот на Чаби не се приметуваат многу на терен, ама вршат голема работа. Во дефанзива е многу корисен, а и кон напаѓачите знае да упати добри топки. Бш вчера се сеќавам му даде една добра топка на Бензема, на Рамос и уште неколку добри пасови кон нападот. Добар тандем се со Лас на средина.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Играчи од типот на Чаби не се приметуваат многу на терен, ама вршат голема работа. Во дефанзива е многу корисен, а и кон напаѓачите знае да упати добри топки. Бш вчера се сеќавам му даде една добра топка на Бензема, на Рамос и уште неколку добри пасови кон нападот. Добар тандем се со Лас на средина.
da ama sepak ne e na ona nivo sto bese vo liverpool, sepak imase i povreda ajde so tek na vreme ke oprai ke stane uste podobar, mislam vo napadacki aspekt poso sepak 2-3 dobri topki e malku igrac od negov kalibar :toe:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Гледајте(мислам за тие шо се против Лас)
Пријатно
Дечко пегрошно сваќаш за Ласс. Моите критики беа засновани за овој натпревар со Владолид. Иначе Ласс ланска година ни беше крал во тимот. И во дефанзива помагаше и офанзива. И оваа година почна мн добро, дури и со погодоци, за разлика од лани, што немаше постигнат гол. Но изгледа заради повредата шо ја имаше или не знам што друго, вчера изигра катастрофа, мислам се разбираме. Чоекот изигра на мн ниско ниво, од она што може да го пружи, реков ( мн беспотребни фаули, слаб во дуелите, дриблан како што сакаа, грешни додавања..)
Одбраната е очигледно слаба точка на тимот - Марцело вистина е добар во офанзива, знае дури гол да даде, асистенција, ама во дефанзива е дрво неделкано. Рамос лани и оваа година игра се полошо и полошо. Некако се движи како тромаф, што на момент ми наликува на играч без стил. Центар шут има катастрофален - и сами забележавте еднаш се обиде да центрира, и ја шутна преку гол, а имаше ите како слободен простор, па следеа свирежи од публиката. Во дефанзива е мн слаб (киксеви претерано), пример за играч што не треба да игра во Реал. Албиол и Пепе држат вода. тие да не се, ќе го јадеме каде ќе стасаме. Можда ќе се упрајме, зш вака лошо ни се пишува.

Да го критикуваш Лас, треба или да си слеп или пак да не си гледал ниедна утакмица на Реал. Нормални сте бе, да ве прашам?!
Изгледа некој друг е слеп тука. Јас пак ќе кажам моите критики се засноваа за мечот со Ваљадолид! Не правиме муабет за лани. Сегашната ситуација ја следиме на тимот. Не се живее од спомени дечко! Ти кажале некогаш постарите? Изгледа не!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дечко пегрошно сваќаш за Ласс. Моите критики беа засновани за овој натпревар со Владолид. Иначе Ласс ланска година ни беше крал во тимот. И во дефанзива помагаше и офанзива. И оваа година почна мн добро, дури и со погодоци, за разлика од лани, што немаше постигнат гол. Но изгледа заради повредата шо ја имаше или не знам што друго, вчера изигра катастрофа, мислам се разбираме. Чоекот изигра на мн ниско ниво, од она што може да го пружи, реков ( мн беспотребни фаули, слаб во дуелите, дриблан како што сакаа, грешни додавања..)
Одбраната е очигледно слаба точка на тимот - Марцело вистина е добар во офанзива, знае дури гол да даде, асистенција, ама во дефанзива е дрво неделкано. Рамос лани и оваа година игра се полошо и полошо. Некако се движи како тромаф, што на момент ми наликува на играч без стил. Центар шут има катастрофален - и сами забележавте еднаш се обиде да центрира, и ја шутна преку гол, а имаше ите како слободен простор, па следеа свирежи од публиката. Во дефанзива е мн слаб (киксеви претерано), пример за играч што не треба да игра во Реал. Албиол и Пепе држат вода. тие да не се, ќе го јадеме каде ќе стасаме. Можда ќе се упрајме, зш вака лошо ни се пишува.

Изгледа некој друг е слеп тука. Јас пак ќе кажам моите критики се засноваа за мечот со Ваљадолид! Не правиме муабет за лани. Сегашната ситуација ја следиме на тимот. Не се живее од спомени дечко! Ти кажале некогаш постарите? Изгледа не!
Заклучок: Сите сме слепи, само ти си во ред. Гранеро беше супер во прво полувреме, второ малку послабо, Лас беше на ниво...и да им дадеш на нив оценка 1, а на Дренте поголема оценка...крај на муабетот.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Кој незнае, и незнае дека незнае, бегај од него - Конфучие

:tv:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Бев во можност само првополувреме да го глеам тек после ги видов головите.Слободниот на Ваљадодид искрено беше екстра гол али и на Игуаин ептен ми го напраи меракот.
Сеа ќе видиме што ќе напраат со Милан.
Роналдо ќе игра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom