Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
Марсело покажуваше одлични игри со екипите кои немаа салам крилен напаѓач. Кога дојде време за вистински тест (утакмицата со Севиља), Хесус Навас му го извади умот. Можете да замислите шо би му направиле Меси, Кун Агуеро, Давид Силва... :S
Епа можеме само да замислуваме додека не го видиме тоа. Ако тек тоа се случи, ако продолжи да игра слабо, тогаш треба да збориме за купување нов играч, а не после една слабо одиграна утакмица.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Па да не е Абидал, или недај боже Максвел подобар од него? :toe: Ај наброј 15 леви бека кои се пред Марсело.
хахахах Абидал моментално е позади Ешли и Евра ако не си го гледал оваа сезона незнам зошто уопште ми реплицираш кога ти веза немаш Марсело бил подобар од Абидал хахххахахаха:pos2::pos2: а други шо се подобри од Марсело се Жирков,Ешли,Евра,Гросо,Аурелио,Таиво,Фелипе(Лакуруња),Капдевиља,
Варгас,Коларов,Клиши,Сисоко,Бриџ ... сите тие се подобри од Марсело:wink:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
bb[noone];2995904 напиша:
хахахах Абидал моментално е позади Ешли и Евра ако не си го гледал оваа сезона незнам зошто уопште ми реплицираш кога ти веза немаш Марсело бил подобар од Абидал хахххахахаха:pos2::pos2: а други шо се подобри од Марсело се Жирков,Ешли,Евра,Гросо,Аурелио,Таиво,Фелипе(Лакуруња),Капдевиља,
:tv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Хахааха, Гросо:smir: И сам викаш ако го немаш видено сезонава да не збори, а Жирков ? Се изнаигра у Челзи а ? А за овие другиве 1-2 може се подобри, а др no comm.:tv:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Хахааха, Гросо:smir: И сам викаш ако го немаш видено сезонава да не збори, а Жирков ? Се изнаигра у Челзи а ? А за овие другиве 1-2 може се подобри, а др no comm.:tv:
Ок ајде без Жирков другите сите се појаки :wink:

F

fantomX

Гостин
Ау, која проценка? А ди ви приложам видео-записи, тако звани клипчиња, па да се одлучите? По 2-3 минути едно, доволно е мислам. :toe:

Жирков во Челзи е опоравен околу две недели, а повреден беше два месеци, оттогаш играше во Карлинг Куп и беше резерва со Ливерпул и Виган. Бар ја не сум слушнал досега, играч кој одвај оди од болки, да игра професионален фудбал истовремено. Инаку, не е класичен лев бек, по потреба само.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Значи освен за Жирков, Гросо, Клиши и Бриџ се сложувам за другиве

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа тоа требаше на време да мислат, и да не му дадат дозвола да игра. Само утакмицата ептен им беше важна на Португалија, недај боже да не тепаше Португалија, ќе беше лошо...:):) Тоа е 1 месец без него, ќе се издржи не е проблем :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Борец е Роналдо, верувам дека ќе го биде и порано. За со Атлетико ќе биде вратен сигурно. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ke go bide i porano 100%,ne e nisto strasno ako ne igra toj,treba da se navikneme deka ne e samo toj vo Real,i ne treba edna ekipa da se naslonuva samo na eden igrac.Onaa ekipa na Milan i B-timot na Real ke ja pobedi,mozebi pojaka e od Belinzona:pos2::pos2:.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Јас мислам дека не треба да се потценуваат Милан до толку. Јес да моментално се дрва недоделкани, али и лани Јувентус вака ги нарекувавме, па убаво ни направија, два пати изгубивме од нив. Со Милан мислам дека ќе биде многу тешко,со една победа од двата натпревари, јас ќе бидам среќен како мало дете на Божиќ. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас мислам дека не треба да се потценуваат Милан до толку. Јес да моментално се дрва недоделкани, али и лани Јувентус вака ги нарекувавме, па убаво ни направија, два пати изгубивме од нив. Со Милан мислам дека ќе биде многу тешко,со една победа од двата натпревари, јас ќе бидам среќен како мало дете на Божиќ. :)
Без провокација и навреда ама со една победа на двата натпревара јас ќе се газам од смеење.
Не шала настрана, ако Милан игра како што играше досега (а не верувам таа игра да успеат така брзо да ја поправат), јас од вас очекувам барем 2-3 комада да им ги здрвите на по двата натпревара. Едноставно луѓето неможат да одат моментално според мене овие два дуела би биле и повеќе од лесни за вас за да ги добиете и да си осигурате пласман во втора фаза:smir::smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Искрено Милан игра по 20 мин. на натпревар, а како иде времево се повеќе утакмици, душа ќе немаат против нас! Ако ништо друго, на кондиција ќе ги убиеме! Можем да замислим ако играше Роналдо што ќе беше последни 20 мин...играње ку*от! :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ау, која проценка? А ди ви приложам видео-записи, тако звани клипчиња, па да се одлучите? По 2-3 минути едно, доволно е мислам. :toe:

Жирков во Челзи е опоравен околу две недели, а повреден беше два месеци, оттогаш играше во Карлинг Куп и беше резерва со Ливерпул и Виган. Бар ја не сум слушнал досега, играч кој одвај оди од болки, да игра професионален фудбал истовремено. Инаку, не е класичен лев бек, по потреба само.
Значи он збори за моментално, погледни што реков! Моментално Жирков е подобар ;) моментално Жирков неможе да оди !
А за натпреваров со Милан, у никој случај несмеат да се потценат, иако се премн слаби сезонава. Прееска слушам на Тв спортски вести и рекоа дека Леонардо добил Ултиматум од управата дека мора Рома да ја тепа колово, и во Лш на Реал барем бод да им извади.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom