Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Одбраната ви е ептен слаба вечерва, како сакаат ја поминуваат играчите на Севиља . Да не беше и Касиљас, ептен повеќе ќе примивте.

И Гути и Чаби Алонсо ептен слабо играат, не знам зошто не го клај Ван Дер Варт .:smir:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Одбраната ни е катастрофа.. тоа е факт. Паднавме на првиот тест :nesvest:

ПС. Ебате коментаторо... Цитирам: Да важеше она маалското, 3 корни пенал, сега Севиља ке водеше 10:0 .. :pop:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Greska.Ne moze sekogas da se potpirame na RONALDO treba da se nauceme da igrame bez nego.
Да беше Роналдо ќе ги убиевме по крилата, едноставно, сега немаме човек кој може да направи еден продор. Одбраната ни е добра само за натпревари од типот на Тенерифе, Ксерез, итн, за натпревари со појаки противници, тотално потфрлува, двата гола паднаа поради катастрофални грешки на одбраната.

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
CCC 2 4isti penali ne ni sudi toa gubre od sudija. :nerv::nerv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Убаво кажа коментаторов.Марсело повеке е заинтересиран за напад отколку за одбрана.

По тие крилни позиции Навас ги уништи.

Има сеуште време,не е се изгубено.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Уффффффф..... Зашто не влезеееееееееее..........................................

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добро е, да се спуштат малце на земја. Честитки за Навас, и за Севиља.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Оффффф мори мајкооооооооо... со ваква игра ли ќе освоиме ЛШ, КУП и ПРВЕНСТВО?? ова е БЕДНОСТ!!! :nerv::nerv::nerv:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
510
Поени од реакции
72
марсело дупка,кака речиси не го видов,а рамос зашо не подае на ВДВ бе што мораше да шутираш барем 2:2

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Vecerva svativ edna rabota sto mi ja kazvese tatko mi(sinko,trebit uste muvi i komarci da lapate za da bidete kako barcelona).....i sega razbiram deka bil vo pravo:tapp::tapp::tapp::tapp:.......Abe da ti ebam odbranata...primame golovi so glava od dvajca igraci 1.70......toa e slabosta kaj nas+ako ne igra ronaldo,ne mu odi na kaka i benzema,nema koj da potegne....vcera ne im odese na messi i na ibra,ama tuka bese pedro,tak golce,mirno spienje 1-0.....I ako Pelegrini vecerva znaese sto pravi,go secam na sred carsija...abe kaj se igralo i so guti i so raul,,lelel be majkooooooo..............nishto ne prajme vaka,za dzabe se 250 milioni ako se igra vaka...za dzabe!!!!!:kesa::kesa::kesa::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom