Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Голем ризик е ова со Роналдо, мислам најреално ке биде да го стави на полувреме и цело да го одигра. И поизморени се противниците а он многу посвеж, второто полувреме секогаш го играме подобро од првото, а и да имаме негативен резултат ке може мн лесно да го сврти. Доколку може нека одигра 45мин ке биде одлично:)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Честитки за Икер заслужено:pipi:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ја бркам Реал 1-2 или 2-1 цела сезона.Поучен од минатите години барем 3-4 вакви пресврти очекувам.

Се надевам дека оваа година ке се освои што се може повеке титули.Добар тим но сеуште не е комплетно уигран.

Има време,сеуште е само почеток.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ја бркам Реал 1-2 или 2-1 цела сезона.Поучен од минатите години барем 3-4 вакви пресврти очекувам.

Се надевам дека оваа година ке се освои што се може повеке титули.Добар тим но сеуште не е комплетно уигран.

Има време,сеуште е само почеток.
Подобро префрли се на Баерн Минхен :pos2::pos2::pos2: тие знаат така да заебават :tv:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Честитки за победата. Не успеав скроз цела да ја гледам зашо бев на веридба али битно головите ги видов директно :baeh:. Ова со Роналдо е чиста мамка ко шо често се прават. Сите(обложувачи) ке знаат дека нема да игра и тоа е голем минус за Реал, и на крај оп ке влезе у игра и ке ги напуни.:smir: Многу често се случува ова. Иначе сум убеден во победа над Севиља :)
Бензема како одигра вчера, едноставно ме радува тоа. Изигра одлично не постигна гол, но многу чисти шанси намести на Игуаин мислам беше и со Кака акцијата одлично ја направија коа Роналдо го даде вториот негов гол.
druze cela vecer se nervirav togas samo od benzema vasiot dobar napagac...
ako poglednes malku poubavo ke vidis deka bukvalno najslab igrac ni bese...
sto se ne promasi prvo poluvreme kolku akcii zaeba...
vo vtoro bese nesto malku podobar so dva prodora i edna asistencija,ama toa ne smee da go opravduva, ne mi e jasno sto tolku go falite alo bre do tolku li vi se vrzani ocite??? ne vredi ni 15 mil. ne 41 milion smeski e...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
vo vtoro bese nesto malku podobar so dva prodora i edna asistencija,ama toa ne smee da go opravduva, ne mi e jasno sto tolku go falite alo bre do tolku li vi se vrzani ocite??? ne vredi ni 15 mil. ne 41 milion smeski e...

Да те просветлам само. Првата ситуација што ја промаши беше претешка за постигнување гол, беше свртен со грбот кон голот, и му требаше време да се намести, па затоа проба и со ножички. Втората имаше полесна ситуација, но ете не успеа да погоди, се дешава и на врвните стрелци. Според тебе, кој е моментално подобра опција од Бензема ? Игуаин, кој на последните 2-3 натпревари има промашени 4-5 шанси, и тоа шанси во кој е имаше многу поизгледна ситуација од оние на Бензема, или пак подобро ќе беше да го оставевме Хунтелар кој се мачи да даде гол во Милан. Ти изгледа сакаше да го оставевме Хунтелар, ама Хунтелар не е таков играч кој може да направи се сам, туку тој е чекач, ако не му дадеш топка тешко да постигне гол. Бензема е и побрз од Хунтелар и поснажен. И не знам кај беше да го критикуваш Бензема кога ни ја донесе победата против Тенерифе, кога постигна 2 гола. Ти изгледа ги гледаш само промашените шанси, а не го гледаш постигнатото. Како се погоди од сите фанови ти да мрчиш против Бензема, а сите други да се задоволни од него..

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
А ти со одврзани очи да кажиш која е најдобрата опција :toe:
Со 7 утакмици ти дојде до најголемиот заклучок ... не вредел 41 милион .... а како што го спомна djmanga Хунтелар што неможе гол да даде во Милан може ќе требаше Реал да плате за да го дадат на Милан :kesa:
...Немам ништо против Хунтелар баш е добар но е друг тип напаѓач

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Друже, секој втор пост ти е против Бензема (да не речам секој пост). Незнам што имаш толку против него, Бензема неможе да биде тоа што беше во Лион, и неможе да дава секоја утакмица гол. Таму сите играа за него, се одеше преку него во нападот. Овде ги има покрај него Роналдо, Кака и компанија, и нормално дека ќе биде во сенка на нив. Неможе само ти да гледаш дека е слаб, очигледно друго нешто ти смета кај него. Ако не ти е омилен немора ни да даваш вакви коментари, кои се апсолутно непотребни.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Акинфеев не го сакам од причина што нема да биде стандарден а е одличен голман и со тоа ќе му се заебе кариерата.Он треба да игра во тим каде што ќе е стандарден голман а вака у Реал ќе го става со Алмерија,Тенерифе и ќе му се заебе кариерата.Вака Дудек за црни моменти добар е.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Информацијава е многу стара, овие спортденес се светлосни години назад :):) За ова се зборуваше уште во Јануари, на овие сега им текнало па демек биле во Москва некои од Реал :)
Него Џагоев е ѕвер играч, бш би сакал да дојде кај нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom