Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АС пишува дека следната недела Негредо ќе си замине. Повеќе би сакал Нистелрој да биде тој шо ќе си оди ама...

И јас повеќе би сакал Негредо да остане не сум сигурен колку ќе се врати нистелрој по повредата а и да се врати 33 год веќе има

Милсам дека го продаваат зошто од него можат да заработат најмалку 15 мил а од Нистелрој тешко да заработат повеќе од 5

Подобро е да остане Негредо 23 години има, млад е уште има за докажување. Ама Ван Нистелрој е искусен и може у некој такви утакмици да користи. Ке видиме како ке решат.

Ќе решат негредо да го продадат
за жал

За жал но за негово добро :smir:
...Ако остане пред него се Раул, Бензема, Игуаин(после добрата сезона штета е цела сезона да седе на клупа) ... и ако остане или за Негредо или Игуаин за еден од нив ќе нема иднина на Бернабе па подобро за Негредо во друг клуб па кога ќе си замине Раул ако сеуште е во добра форма Негредо можеби ќе се врати на Бернабе:toe:

Позајмица, какво продавање...Перез се изнадава пари, па сега ако му дошло за тие 15 мил. нека ги пикне у гс. Позајмица најарно...очекувам Негредо да биде новиот Раул.

Позајмица, какво продавање...Перез се изнадава пари, па сега ако му дошло за тие 15 мил. нека ги пикне у гс. Позајмица најарно...очекувам Негредо да биде новиот Раул.
Неможе да биде, не е таков играч. Можеби Мориентес, али Раул не. Агентот на Негредо изјавил дека Реал гледа да го продаде со можност за купување назад, или позајмица.

Сарабија ќе биде Раул :)

Најдобро е позајмица, и тоа по можност у Гетафе. Сите што ги дадовме таму станаа играчишта :) Така би било најдобро и за клубот и за него.

Неможе да биде, не е таков играч. Можеби Мориентес, али Раул не. Агентот на Негредо изјавил дека Реал гледа да го продаде со можност за купување назад, или позајмица.

Сарабија ќе биде Раул :)

What the fuck is Sarabia.....

What the fuck is Sarabia.....
7lg7ct.gif

Luge daj kazuvajte so kako ima zs nemozam da citam nanazad zs ke mi istece vremeto i aj so sreka neka e pobedata so toronto i slusam sme go kupile cabi alonso i pls kazete so se desilo so ramos:( i izvinete so pisuvam vaka ali nemoze drugce radi ova pederive:) i ako moze tuka nekoj da mi stai link za mk spanija pls pls pls:):):):back:

Luge daj kazuvajte so kako ima zs nemozam da citam nanazad zs ke mi istece vremeto i aj so sreka neka e pobedata so toronto i slusam sme go kupile cabi alonso i pls kazete so se desilo so ramos:( i izvinete so pisuvam vaka ali nemoze drugce radi ova pederive:) i ako moze tuka nekoj da mi stai link za mk spanija pls pls pls:):):):back:

Ситна повреда на Рамос, Хантерот замина во Милан, дојде и Арбелоа... И то.. :)

Ае сеа да ми кажете Реал у колку точно ке ја има на пренос, ама според наше време ! за сигурно ми е кој знае.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom