bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
9 вечер.Ае сеа да ми кажете Реал у колку точно ке ја има на пренос, ама според наше време ! за сигурно ми е кој знае.

:smeshko:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
9 вечер.Ае сеа да ми кажете Реал у колку точно ке ја има на пренос, ама според наше време ! за сигурно ми е кој знае.
Fast & Furious 5-ти дел :pos2:![]()
:smeshko:
What the fuck is Sarabia.....
Грешка си. Најверојатно мислиш на Давид Морено, кој одбра да си замине. Реал не може ништо да направи затоа што нема договор со него.Имало многу како Сарабија до сега, па ништо не било од нив. Имаше едно дете, лани гледавме негови клипови, ама го дадоа негде незнам каде. Тој беше машина за Сарабија, ама очигледно ништо од него. Зависи како ќе се развива, ја мислим дека Негредо е новиот Раул. Раул за 2 години во пензија, и тогаш е времето на Негредо...освен ако не направат некоја глупост и да го продадат.
Рано е за точен состав. Лас и Бензема се со Франција, Игуаин се очекува да изигра 90 минути. Чаби и Гранеро\Гути би требало да бидат во средина, со Роналдо и Кака. Напад може и Негредо да му праи друштво на Игуаин место Раул.Дај бе луге пишете со кој состав и формација ќе играме вечер против овие ДЦ....
Грешка ! Со 2 напаѓача ке играат, Раул ке биде стартер а и Дренте се надевам пак ке почне. Ај да не предвидуваме ке видиме.Касиљас ; М.Торес Пепе Албиол Арбелоа ; Ч.Алонсо Гранеро Снајдер Кака Роналдо ; Игуаин
Најверојатно
---------------------Higuain----------------------
--------Kaka---------------------Ronaldo--------
--------------Granero-----Sneijder-----------------
--------------------X.Alonso---------------------
---M.Torres-----Pepe--------Albiol-------Arbeloa---
--------------------Casillas----------------------
Би требало