Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сега неверници :) едни .... кога ви викав ЌЕ ДАДАТ.... ми губите надеж ......
АЈ ЧЕСТИТО

Хах, како и увек Гатузо со Анчелоти :)
Него честито победа, како се сплеткаа во одбраната Удинезе..

јеее победивме
знаев дека нема да не изневерат милан и дека ке дадат гол
убава акција за која пато е најзаслужен браво за гила:)

1. Честитам победа. Многу ми е криво за Удинезе (играја многу добро)
2. Прашање за Синдикат: Дали уште го имаш истото мислење за семоќниот напад на Милан (голот падна од несреќна грешка на Удинезе)?

прашање. Зошто Анчелоти има црвени образи
одговор. Па Гатузо секогаш му дава ДВЕ по ПЕТ :pos:

Браво Јуве дувна , вечер за Интер малу тешко ама ај .... не ми е гајле за нив ние важно си тепавме и си идеме нагоре и нагоре :milan7:

После некој ќе рече Роналдо дебел незнае да игра , ова она ... ако го гледаше некој цел натпревар Роналдо беше ЅВЕР топки даваше , дриблинг , шут ....

f_9295bigm_ba9b8a9.jpg

Ај ај, радувајте си се на победата, а ја на парите од кладилница :zlo:

Честито.

1. Честитам победа. Многу ми е криво за Удинезе (играја многу добро)
2. Прашање за Синдикат: Дали уште го имаш истото мислење за семоќниот напад на Милан (голот падна од несреќна грешка на Удинезе)?

Голот беше по одличната акција на нападот на милан, незнам за која грешка прајш муабет. Во 3 потези, Пато, Кака магија, Џила реализација. Чао пријатно.

Иначе Удинезе иако имаја 3 напаѓачи се бранеја цело време, посед на топка само 30 проценти имаја. Многу предвидлива тактика, лесно е да се влези во натпревар каде нерешен изход ти одговара. Одлично се бранеја, а и контри организираја неколку опасни. Калач бранеше одлично исто и на Удинезе голманот фате многу топки.

Конечно малце среќата да му се насмеј и на Милан. Заслужена победа, пичкарска игра на Удинезе и поштено го попушија на крајот.

И баш ми се напрај ќеф за Џила, за да не го распушавате. Уствари вие пак ќе го распушавате, и за Калач пак ќе јајте лајна, а и за Броки, па макар овие тројцата се херои на мечот, како денес шо беа Џила и Калач.

Голот беше по одличната акција на нападот на милан, незнам за која грешка прајш муабет. Во 3 потези, Пато, Кака магија, Џила реализација. Чао пријатно.

Иначе Удинезе иако имаја 3 напаѓачи се бранеја цело време, посед на топка само 30 проценти имаја. Многу предвидлива тактика, лесно е да се влези во натпревар каде нерешен изход ти одговара. Одлично се бранеја, а и контри организираја неколку опасни. Калач бранеше одлично исто и на Удинезе голманот фате многу топки.

Конечно малце среќата да му се насмеј и на Милан. Заслужена победа, пичкарска игра на Удинезе и поштено го попушија на крајот.

И баш ми се напрај ќеф за Џила, за да не го распушавате. Уствари вие пак ќе го распушавате, и за Калач пак ќе јајте лајна, а и за Броки, па макар овие тројцата се херои на мечот, како денес шо беа Џила и Калач.

1. Кога си почнал за распушавање оди на Италијанско првенство има една интересна работа за Џила.
2. Удинезе добро си ја натокми играта само немаја среќа во завршницата.
3. После дождот во Неапол пак дојде меч во кој тееешко стигнавте до голот. Грешката беше на ќумурот во удинезе (не запата туку другиот) се сплетка ко се вртеше и се одби од друг играч. Од ова му се пружи шанса на Џила.

1. Кога си почнал за распушавање оди на Италијанско првенство има една интересна работа за Џила.
2. Удинезе добро си ја натокми играта само немаја среќа во завршницата.
3. После дождот во Неапол пак дојде меч во кој тееешко стигнавте до голот. Грешката беше на ќумурот во удинезе (не запата туку другиот) се сплетка ко се вртеше и се одби од друг играч. Од ова му се пружи шанса на Џила.

Грешка после која следеше добро одиграна акција. Не беше офсајд, стопати ја видов снимката, во ногата се гледа а не во телото. Удинезе си ја нареди играта, ама зато го приме куро. И нерешен резултат на гости со Удинезе не е трагедија, не се од вчера Удинезе. Милан ја имаја играта во текот на целиот натпревар, организираја акции ама немаја среќа да реализират.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom