Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Ај честито победа:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Честитам победа. Многу ми е криво за Удинезе (играја многу добро)
2. Прашање за Синдикат: Дали уште го имаш истото мислење за семоќниот напад на Милан (голот падна од несреќна грешка на Удинезе)?
Голот беше по одличната акција на нападот на милан, незнам за која грешка прајш муабет. Во 3 потези, Пато, Кака магија, Џила реализација. Чао пријатно.
Иначе Удинезе иако имаја 3 напаѓачи се бранеја цело време, посед на топка само 30 проценти имаја. Многу предвидлива тактика, лесно е да се влези во натпревар каде нерешен изход ти одговара. Одлично се бранеја, а и контри организираја неколку опасни. Калач бранеше одлично исто и на Удинезе голманот фате многу топки.
Конечно малце среќата да му се насмеј и на Милан. Заслужена победа, пичкарска игра на Удинезе и поштено го попушија на крајот.
И баш ми се напрај ќеф за Џила, за да не го распушавате. Уствари вие пак ќе го распушавате, и за Калач пак ќе јајте лајна, а и за Броки, па макар овие тројцата се херои на мечот, како денес шо беа Џила и Калач.
1. Кога си почнал за распушавање оди на Италијанско првенство има една интересна работа за Џила.
2. Удинезе добро си ја натокми играта само немаја среќа во завршницата.
3. После дождот во Неапол пак дојде меч во кој тееешко стигнавте до голот. Грешката беше на ќумурот во удинезе (не запата туку другиот) се сплетка ко се вртеше и се одби од друг играч. Од ова му се пружи шанса на Џила.