Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.

g0607.jpg

Добра формација на насловна. :vozbud:

Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.

g0607.jpg

Све ова е супер, фино лепо, али кој го видов она Marca горе добив потреба да го стаем смајливо :pos2:

Више пута :pos2::pos2::pos2::pos2:

Acording to marca, Florentino Perez was the first man on the moon.

И сеа вие треба да напишете " да да така е"

и си живееле среќно и долго цел живот :pos2:

Све ова е супер, фино лепо, али кој го видов она Marca горе добив потреба да го стаем смајливо :pos2:

Више пута :pos2::pos2::pos2::pos2:

Acording to marca, Florentino Perez was the first man on the moon.

И сеа вие треба да напишете " да да така е"

и си живееле среќно и долго цел живот :pos2:
Абе види, ти можеш да се смееш до утре, али Марка го избрка Калдерон, башка на 20 мај ја објави точната цена на Кака, и договорот кој му беше понуден. Али знам, заслепен си од болката, и ја би бил.

Абе види, ти можеш да се смееш до утре, али Марка го избрка Калдерон, башка на 20 мај ја објави точната цена на Кака, и договорот кој му беше понуден. Али знам, заслепен си од болката, и ја би бил.

Која болка бе бате ? Ете ви го Кака нека ви е со среќа, ако игра како прошливе две сезони и понатака ви го давам со две раце, јас навивам за Милан не за Кака .

Зборот ми беше дека општо познато е дека Марка е наклонета кон Реал, и дека тимов што е на сликава е научна фантастика дури и за Перез.:smir:

g0607.jpg
da ama kaj e robben???
nekam da si zamine :toe:

Според мене нема шанса :) Албиол, Алонсо и Виља е можно, другите тешко :)

Според мене нема шанса :) Албиол, Алонсо и Виља е можно, другите тешко :)

И Силва го заборави он е со поголеми шанси да пристигне отколку Виља
...
RM-home-kit-tease-tlm-l-eng-v2-.jpg

Ова логото лево горе можно е тоа да биде на дресовите а тоа лого е кровот(што ќе се праве) на Стадионот :vozbud:
watch

И Силва го заборави он е со поголеми шанси да пристигне отколку Виља
...
RM-home-kit-tease-tlm-l-eng-v2-.jpg

Ова логото лево горе можно е тоа да биде на дресовите а тоа лого е кровот(што ќе се праве) на Стадионот :vozbud:
watch

Вери интересно :vozbud:

Ова се играчите што беа спомнати до сега, не тимот кој што сака да го види Перез.

Маркано е сличен играч на Хајнце, може да игра и лев бек и централен.

Ова се играчите што беа спомнати до сега, не тимот кој што сака да го види Перез.

Маркано е сличен играч на Хајнце, може да игра и лев бек и централен.

Епа кој тим сака да го види...:pipi:

Значи што се не ти пишуваат овие медиумиве....хахаха замена Хунтелар-Хуан од Рома....:tapp:

реал е заинтересиран и за мене. даваат цел милион :pos2:

зезам. реал и перез имаат многу пара, така да не е чудо што ги поврзуваат со нај јаките играчи и нема да изненадат ако ги купат сите тие од насловната.

мислам дека најтешко би одело купувањето на рибери

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom