- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.619
- Поени од реакции
- 14.491
Добра формација на насловна.Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
![]()
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Добра формација на насловна.Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
![]()
Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
![]()
Абе види, ти можеш да се смееш до утре, али Марка го избрка Калдерон, башка на 20 мај ја објави точната цена на Кака, и договорот кој му беше понуден. Али знам, заслепен си од болката, и ја би бил.Све ова е супер, фино лепо, али кој го видов она Marca горе добив потреба да го стаем смајливо :pos2:
Више пута :pos2::pos2::pos2::pos2:
Acording to marca, Florentino Perez was the first man on the moon.
И сеа вие треба да напишете " да да така е"
и си живееле среќно и долго цел живот :pos2:
Абе види, ти можеш да се смееш до утре, али Марка го избрка Калдерон, башка на 20 мај ја објави точната цена на Кака, и договорот кој му беше понуден. Али знам, заслепен си од болката, и ја би бил.
da ama kaj e robben???Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
![]()
И Силва го заборави он е со поголеми шанси да пристигне отколку ВиљаСпоред мене нема шансаАлбиол, Алонсо и Виља е можно, другите тешко
![]()
Вери интересноИ Силва го заборави он е со поголеми шанси да пристигне отколку Виља
...
![]()
Ова логото лево горе можно е тоа да биде на дресовите а тоа лого е кровот(што ќе се праве) на Стадионот
![]()
Епа кој тим сака да го види...Ова се играчите што беа спомнати до сега, не тимот кој што сака да го види Перез.
Маркано е сличен играч на Хајнце, може да игра и лев бек и централен.
Па не е чудо.Епа кој тим сака да го види...
Значи што се не ти пишуваат овие медиумиве....хахаха замена Хунтелар-Хуан од Рома....![]()
No Pipita - No dealПонеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
![]()