- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.617
- Поени од реакции
- 14.490
Добра формација на насловна.Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
Добра формација на насловна.Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
Абе види, ти можеш да се смееш до утре, али Марка го избрка Калдерон, башка на 20 мај ја објави точната цена на Кака, и договорот кој му беше понуден. Али знам, заслепен си од болката, и ја би бил.Све ова е супер, фино лепо, али кој го видов она Marca горе добив потреба да го стаем смајливо :pos2:
Више пута :pos2::pos2::pos2::pos2:
Acording to marca, Florentino Perez was the first man on the moon.
И сеа вие треба да напишете " да да така е"
и си живееле среќно и долго цел живот :pos2:
Абе види, ти можеш да се смееш до утре, али Марка го избрка Калдерон, башка на 20 мај ја објави точната цена на Кака, и договорот кој му беше понуден. Али знам, заслепен си од болката, и ја би бил.
da ama kaj e robben???Понеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.
И Силва го заборави он е со поголеми шанси да пристигне отколку ВиљаСпоред мене нема шанса Албиол, Алонсо и Виља е можно, другите тешко
Вери интересноИ Силва го заборави он е со поголеми шанси да пристигне отколку Виља
...
Ова логото лево горе можно е тоа да биде на дресовите а тоа лого е кровот(што ќе се праве) на Стадионот
Епа кој тим сака да го види...Ова се играчите што беа спомнати до сега, не тимот кој што сака да го види Перез.
Маркано е сличен играч на Хајнце, може да игра и лев бек и централен.
Па не е чудо.Епа кој тим сака да го види...
Значи што се не ти пишуваат овие медиумиве....хахаха замена Хунтелар-Хуан од Рома....
No Pipita - No dealПонеделник треба да потпише, мислам дека има уште една утакмица Бразил, не верувам дека ќе го пуштат да дојде на презентирање.