Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во овој натпревар конечно милан се покажа во вистинско светло на домашен терен,се виде и играта на младиот Пато,одлична контрола на топка,брз,агилен,фантастичен напагач,стрелец на еден гол.Во иднина Пато ке прерасне во одличен играч бидејки има од кого да учи.Одличен натпревар изиграа и Роналдо,Кака,Сидорф и секако АНДРЕА ПИРЛО(не требаше да излезе).Во овој тим на Милан според мене има само еден слаб играч а тоа е Емерсон кој одвај изигра 10 минути и им ја кочеше играта.Конечно пукна петардата на сан сиро а зачудувачки е и фактот дека на еден натрпевар на домашен терен постигнаа 5 гола,а на досегашните 7 на домашен терен имаа постигнато само 3.Очигледно е тоа што Пато им ја подобри играта

EEEEEEE tocno prognoziram kazav pred da po4ne deka Svetskiot Sampion ke dade 4,5 golovi samo taka neka prodolzat Pato se dokaza nemam zborovi za negovata igra cel tim bese odli4en.

Штета нашиот што е повреден на Јанкулоски мислим го викам наш дека има Македонско потекло , очигледно треба да си земат лев бек во преодниов рок дека тешко ќе биде со Малдини,Фавали и Сержињо до крај на сезона , нападот како што е вака нека си остане до крај на сезона да не се повреди само Роналдо дека гледам уште вреди батето а Џила ќе ни биде добра резерва :)

пс. Нели е подобро со формацијата ваква како што беше денес (4-3-1-2) него (4-3-2-1)

Каков Јанкуловски бе, ке играше за Македонија ако мислеше дека е Македонец...Порано читав во спорт дека Јанкуловски одбива да каже дека е Македонец, или со други зборови ја мрзи Македонија.

Иначе за натпреварот, се гледа дека разликата е Роналдо...да не ги дадеше почетните голови, монотонијата на Сан Сиро ке си останеше. Се другото само од себе си дојде.

Eve vi na site koi mislevte deka Pato ke bide uste edno razocaruvanje!!!
Si pokaza maliot deka vredi za sekoe evro plateno za nego, i se pokaza deka ne e zaludno trpenieto na Anceloti 5 meseci!!!

I nemojte veke da go sporeduvate so nekojsi Krkic, ili Dzovani(kako i da e) Pato e za klasa nad site........

So Kaka i Ronaldo ke bidat najboli trio vo Italija proletva....

Pozzz do site Milanezi na forumov!!!

Каков Јанкуловски бе, ке играше за Македонија ако мислеше дека е Македонец...Порано читав во спорт дека Јанкуловски одбива да каже дека е Македонец, или со други зборови ја мрзи Македонија.
Јас реков дека има потекло Македонско по татко му изгледа

пс. Како Пато или пак Кркич е боље .... :helou:

еве една добра фотка :pos2:
го заробивме детево
r2985258403.jpg

иначе и јас знам дека Јанкуловски има потекло од Македонија но не е роден тука и гарант не кажал ја мрази Македонија не измислувај сега глупости

Го личи во дресот а за копачкете да не зборимо , а ова беше моментот (на сликата горе од Росоњерка) кога га откачи мрежата :)
Супер талент е само како га води топката , до сеа не сум видел некој вака да му се лепи топката освен на Меси и сеа на Пато , 2 натпревари 2 гола еден на пријателската , супер деби за Пато покажа кој е и што е . Еве уште еднаш голот што убоо му го жбрцна... ај нека се множат вака е подобро со 2 ца напад и Кака- бразилското трио:)

пс. Роналдо е најзаслужен што победи Милан браво не очекував да деде 2 гола и колку топки намести само а сеа од повреда се врати ... греота Џила:)

на копачките му пишува ПАТО и убаво што му се портокалови така го познавав на терен:pipi:
прееска на раи2 изјави дека е пресрекен и задоволен од натпреварот и голот го посветува на неговата фамилија и девојката

Го личи во дресот а за копачкете да не зборимо , а ова беше моментот (на сликата горе од Росоњерка) кога га откачи мрежата :)
Супер талент е само како га води топката , до сеа не сум видел некој вака да му се лепи топката освен на Меси и сеа на Пато , 2 натпревари 2 гола еден на пријателската , супер деби за Пато покажа кој е и што е . Еве уште еднаш голот што убоо му го жбрцна... ај нека се множат вака е подобро со 2 ца напад и Кака- бразилското трио:)

пс. Роналдо е најзаслужен што победи Милан браво не очекував да деде 2 гола и колку топки намести само а сеа од повреда се врати ... греота Џила:)

Da da posebno kopackite!!!! ZOLTI

Da da posebno kopackite!!!! ZOLTI
Портокалови де ама нема врска тука си близу :)
Роналдо порано играше само со жолти копачки сеа Пато ќе игра со портокалови :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom