Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Ае на оваа новата дупло....се со плачење да ти бидатleleee ja so vija vasiot fan klub sum nabutkal 40 mislenja
alal da mi e
П.С Мала шала:pos2:
Ае на оваа новата дупло....се со плачење да ти бидатleleee ja so vija vasiot fan klub sum nabutkal 40 mislenja
alal da mi e
Еее абе не се секирај знаеме за тебе, и спремни сме на секоја твоја провокација:smir:abe moze i placenje ke ima ama i mala provokacija moram da napravam :pos2:
ama toa ke bide od septemvri nataki do togas zdravi i zivi i da go isfurame dobro letoto
hehe kojznae kolku ke se smenat vakvi temi do kraj na sezonataАј и од мене честита новата тема .....со овие честитките за некој ден ќе треба пак нова :pos2:
Се надевам многу титули да ја красат оваа тема
Зошто многу голема? Ја мислам дека е мала веројатноста за такво нешто, околу 70 мил. би требало да биде трансферот, не е глуп Перез и играч да му дади, камо ли 2Значи има голема веројатност Робен или Снајдер а можеби и двајта да бидат вклучени во трансферот на Кака:nesum:
Нема шанси Гути да го дадеме ....Кики со кого ќе се дружи кога ќе дојде? :pos2:Зошто многу голема? Ја мислам дека е мала веројатноста за такво нешто, околу 70 мил. би требало да биде трансферот, не е глуп Перез и играч да му дади, камо ли 2
Додуша, не би било лошо да им го зачука Гути у понудата
Само останува официлајно да биде потврдено...Абе сигурно остануваат Снајдер и Робен, сеа читав интервју со Галиани вели дека причината за продажбата на Кака ке биде економска, а нигде не беа спомнати двајцата. И пишуваше нешто дека у Шпанија тв правата биле помали нешто такво и дека Реал имале дупло поголем буџет од Милан, така да Кака иде следната недела за 65милиони евра
Се збунив, мислев дека Реал понудиле 40 мил., а они понудиле само 23 милиони. Пристојна понуда, за разлика од онаа на Јувентус минатата година. Значи не би требало да има проблем и Чаби Алонсо да го донесеме.Кај видовте па вие 40мил.? Сега само што читав на гол 23мил. се понудени од Реал, сигурно ќе прифатат од Ливерпул.
Веројатно и Негредо ќе го вклучат во договорот ако и тоа им е премалку, загреан беше Бенитез за него.Кај видовте па вие 40мил.? Сега само што читав на гол 23мил. се понудени од Реал, сигурно ќе прифатат од Ливерпул.