Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestito nova tema

ај честито нова тема и од мене :)

Ај честито, кога ќе ја пројдеме илјадаркава на ред сум ја за отворање на тема :smir: :):)

Ај честито, кога ќе ја пројдеме илјадаркава на ред сум ја за отворање на тема :smir: :):)

Да да ке гледаме од најпрвата тема од листата кој има најмногу мислења:)

Е па ајде и од мене да ни е честита новата тема, многу титули и добри трансвери :P:)

Koja напатена душа ја рангира темава со 1? :pos2:

Патетика мамата :)

Епа ај честито новава тема... фан сум на реал фала богу од секош али слабо пишував на старата тема Only Read :) .. ај на новава тема ќе ме гледате почесто кисче :) :helou:

Честитки за неофицијалниот нов играш Кака
Честитки за новата тема, да се множат
R.I.P. Мијатович џуниор

Честито нова тема се надевам нема да имате трауми во сезонава како минатава и да ви се среди тимот

Ајде нека е за многу години :helou: . И оваа да ја терате до 1000 . Реал има посебна симпатија кај мене како клуб :helou:

Ај и од мене честита новата тема .....со овие честитките за некој ден ќе треба пак нова :pos2:
Се надевам многу титули да ја красат оваа тема :vozbud:

Ај и од мене честитки за нова тема...па да си земеме титули оваа година...и да се паднеме со милан во 1/8 финале...КАКА да им набута 2-3 комада :)....ако ги пројдат групите..се разбира :)

leleee ja so vija vasiot fan klub sum nabutkal 40 mislenja
alal da mi e:vozbud:

da puknat dusmanite za KAKA da zivee Real i Peres

Е па ајде и од мене да ни е честита новата тема, многу титули и добри трансвери :P:)
KE IMA TRANSFERI.VSUSNOST IMA KAKO NA PRIMER KAKA DA PUKNAT DUSMANITE

KE IMA TRANSFERI.VSUSNOST IMA KAKO NA PRIMER KAKA DA PUKNAT DUSMANITE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom