- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
abe jas kako i so prepostavuvav pred pocetokot na natrprevarot mislam deka e prodadena utakmicata inace se vide i sudija bese za nas ... makar na nekoj navrati i ne sudese vo nasa polza
Ајде бе што зборите, кој потенцијал е Дарко Тофилоски, ако не се лажам до вчера бранеше за Победа од Прилеп... Само за Славковски се крена голема прашина, ама настапи два пати за младите и испадна дека човекот е промашување на векот.
Добро, се надевам дека во другиот живот ќе се родам Италијанец, Енглез или БразилецАбе друже немој да гаиш илузии уште 2 живота да ги живееш нема да дочекаш овие наши шупаци да се пласираат на ЕП или СП
јеби га тоа е наша реалност
Кој Тофилоски бе, Дино Ѕоф рекол Не мафтаат новиниве кој како ќе стигне, Дино Ѕоф баш за Тофилоски ќе рече дека е талент Не лупетајте, има брането за млада репрезентација, го имаат решетено како Швајцарско сирење. И не мислам дека голманот е некој големDino zof ima kazano za Tofiloski deka e ogromen talent,ne zezaj,go imas li gledano kako brani ili da se lafelo samo,ili oti igrael za makedonski klub i odma ne go biva,a Georgiev od Turnovo si go gledal li
И кој ќе игра место него Мазнов брат гледај малку пореално на работите,само плукате по сите,Новрежаните играа дефанзивно што беше и потешко да има дадеме гол,ме радува мене офанзивноста но мора да се проба и Ивановски зашто овие моментално не се во формаКој Тофилоски бе, Дино Ѕоф рекол Не мафтаат новиниве кој како ќе стигне, Дино Ѕоф баш за Тофилоски ќе рече дека е талент Не лупетајте, има брането за млада репрезентација, го имаат решетено како Швајцарско сирење. И не мислам дека голманот е некој големфактор, прво и основно е имање добра одбрана, а не пензионерот Седловски кој трча како преебан.кур
И немој да ми кажувате за Пандев дека немал со кој да игра, Лацио да не има подобри играчи, сите освен Зарате се тапа. Како може во Лацио да се турка, а кога игра за Македонија само симулира прекршоци кои ги нема. Како може на Касилјас да му свирнува голчиња, на Буфон, а овде е неспособен да проигра сами играчи кои најверојатно би постигнале гол. Не го браните, разгледајте ги шансите од претходните неколку мечеви ќе видите што се промаши Пандев, па човекот не уништи, јас тврдам, да беше способен да реализира кога требаше ќе бевме веднаш за Холандија и тоа со убави поенчиња. Пандев промаши две-три шанси сам со голман против Холандија, Пандев промаши две-три шанси сам со голман против Исланд, Пандев против Норвешка кога можеше да проигра слободни играчи... солираше и ги испрати акците. Пандев, Пандев, Пандев... мислам дека некој треба да го стави на клупа за да се свести човеков дека местото во тимот не му е загарантирано.у три лепе пичке материне
Се сложувам со тебе. Ама тоа е, Пандев е еден, неможе никој да го замени. И се додека мислиме дека Пандев нема кој да го замени, и МОРА да игра, а и тој дури го мисли истото ќе биде истово, играње курташак на терен. Епа стај го сега со Исланд на клупа, стај го пак наредна на клупа, па ќе видиш дали ќе биде после стани падни на терен, солирање и пилеќи шутеви.Кој Тофилоски бе, Дино Ѕоф рекол Не мафтаат новиниве кој како ќе стигне, Дино Ѕоф баш за Тофилоски ќе рече дека е талент Не лупетајте, има брането за млада репрезентација, го имаат решетено како Швајцарско сирење. И не мислам дека голманот е некој големфактор, прво и основно е имање добра одбрана, а не пензионерот Седловски кој трча како преебан.кур
И немој да ми кажувате за Пандев дека немал со кој да игра, Лацио да не има подобри играчи, сите освен Зарате се тапа. Како може во Лацио да се турка, а кога игра за Македонија само симулира прекршоци кои ги нема. Како може на Касилјас да му свирнува голчиња, на Буфон, а овде е неспособен да проигра сами играчи кои најверојатно би постигнале гол. Не го браните, разгледајте ги шансите од претходните неколку мечеви ќе видите што се промаши Пандев, па човекот не уништи, јас тврдам, да беше способен да реализира кога требаше ќе бевме веднаш за Холандија и тоа со убави поенчиња. Пандев промаши две-три шанси сам со голман против Холандија, Пандев промаши две-три шанси сам со голман против Исланд, Пандев против Норвешка кога можеше да проигра слободни играчи... солираше и ги испрати акците. Пандев, Пандев, Пандев... мислам дека некој треба да го стави на клупа за да се свести човеков дека местото во тимот не му е загарантирано.у три лепе пичке материне