Македонија-Норвешка 0:0

Статус
Затворена за нови мислења.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
za greotka...maznov i ristic za na besilka se !!!!
barem norveska da tepase 0-1,

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ebati talentite...

Абе барем еден единствен салам играч да имаше во репрезентацијава...да речевме еве овој е Македонец и знет фудбал да играт!!!
Барем еден да разбираше...да можевме горди да сме на него!

Кај ги нашле бе овие...
леее...

Антипропаганда на фудбалот беше натпреваров...овде и Сер Алекс Фергусон да дојт..нишо не преме....

А коментаторов најако бате беше...да не беше овој немаше шо интересно да се прераскажува од натпреваров!!!

Ристич нинџа прва класа!
А муабетот за судијата...хехехехехехе...ебати сдијата шо прекина корнер!!

Да се надополнам : ГОРАН ПАНДЕВ Е ДРВО ,ТЕСКЕРЕ...врска од фудбал немат...еден фудбалски елемент незнае добро да го изведи...имам најмалце двајца колеги шо се десетпати подобри од него...ама јебига немаат менаџери кои ке тврдат дека ги бара барса, реал, челзи , арсенал, Јуве, Ман јунајтед....

Ебати копукот..себичњак!

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Изгубени во просторот, среќа имаме што не загубивме во последните секунди.
:tapp:
Мазнов - дрво над дрвата !
Ристиќ - уште поголемо дрво !
Пандев - себично суштество !

Срамота е ова, не знам зошто уште играат фудбал и тоа ''професионален''.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Едно е јасно... Треба нови фаци во репрезентацијата.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Овој Ристиќ е најбоље, карате кид :) Како можеше да го стрефи у глава норвежанецон... цц ц цц ц Што нема да викнат у репрезентација...

И да, да... коментаторот легенда...

Попов играл у Хиеренфајн :) (Херенвен)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
од фудбалерине до преносон и на крај до коментаторон беше на ниво. секоја чест

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
е браво бе...се повлекоа второ полувреме мислиш имаме предност па ќе ја чуваме...или па, како да ни користи нерешено да извадиме...абре нападни таму, подобро да изгубевме, него 0-0. што ќе ни е сега ова??? оди таму во напад не со 11, со 12 играчи ако треба...
сега, може комотно да почне цела репрезентација да :drk:, и здравје да се спремаме за квалификациите за европското 2012. и уште нешто...ќе си го расипаме просекот...нема да бидеме 4-ти во група...ќе бидеме 5-ти...да не кажам последни...:uvo:

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Katastrofa.Pandev koj e be toj.Se da mu ebam.Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Bravo za Naumoski.Zimi toj so trcase.
Grozdanovski trebase porano da vlezi.
Jonuz ne e za trener na Makedonija:smir:

N

navivacka

Гостин
Лол,цела топка ја промаши Ристич:uvo:тоа ли да се пропушти?:nesvest:ајде ајде биде,се покажаа денеска како да не,100 процентни шанси пропуштија...а коментаторот сместа нека почне да учи имиња на фудбалерите од Премиер лигата,цело време Карев Карев...што не чека:uvo:

Д

Демијан

Гостин
Што да кажам, МРТВА ПРИРОДА!!!!Па и Липи да дојде за селектор нема ништо да направиме.Играат како пички, го бараат само себичното копиле Пандев и тој ја заеба во неколку наврати.Мазнов дрво а исто така и останатите со некои исклучоци.Норвешка е премногу слаба па затоа не не победи.Тоа е што е,немаме никаква репрезентација!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Од сите денеска Филип Деспотовски беше најдобар. Мазнов докажа дека е најголемото дрво во репрезентацијата, а кога на крај ќе собереме се ние ја имавме цела игра, ама КАРЕВ ја имаше најголемата шанса. Пандев треба малку да сфати дека на моменти стварно знае да ја себичи, он јес да е најдобар ама во прво полувреме 5 пати беше сам наумовски на лева страна он цело време по средина сакаше да мине Браво за Николовски алал нека му е како ја фати таа топка. Ајде јебига ги изгубивме сите шанси на пласман на второ место, сега скоро па сигурно Шкотите се втори, ние барем во среда да ги тепаме Исланд и да им вратиме за поразот кај нив.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Немаше маж да пресечи. :tapp:
Поарно да не одиме на светско оти вака поголема брука ќе сме од Србија во Германија.
Можеби немаше многу луѓе, но подршката им беше на маса, незнам што сакаат веќе.

Што толку им е страв? Што има да изгубат? Ај некој реално да ми каже, што можат да изгубат? На светско не одиме, барем некоја победа или гол да гледаме.

И што сега? Ај упм... се изнервирав.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
abe treba sea da se sobereme da im gi iskrsime kolite, da gi zgazime od mavanje, kopilinja skapani ne trcaa/...udri im kotek gomnari gadni

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Само еден збор дека мислам дека најдобро може да го опише вечерашниов натпревар..... ТИЊА :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom