Македонија-Норвешка 0:0

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро изигравме првото полувреме ако не ги рачунаме оние 1-2 грешки кои можеше скапо да ги платиме. Се надевам на победа, гол на Величе:)

Можда стварно норвежаните да си го викаат Карев, шо има чудно :)

Се покажа денеска коментаторот:tapp:

Инаку не ми се верува какви шанси испуштивме:nesum:Јонуз мора да му каже убаво на Пандев инаку вака не ја бива,само тој мисли дека игра,што пропушти:kesa:

Едвај чекам :nesvest:

Да не е малку обратно?
ја несакам да дојде тој кобен момент :nenene::pos2:
Иначе сегаа е Македонија на ред.... до сега се вадеа некако... Пандев сам си ја дрвеше и ако не се лажам Наумоски шо фати у шеснаесетник се губи...ама браво...супер притискаме и сега ќе дадеме гол ... мораме и можеме :zlo:

Ќе тепаме бе,добра игра само завршниот дел некако послабо,ама ќе им шибнеме еден како така,после ќе мора они да нападнат ќе бидат после тоа како муви без глави.
СРЕЌНО

Секоја чест за играта на Пандев, ама јас лично ќе го сметам за голем играч кога ќе даде 2 гола и ќе напрае 2 асистенции за репрезентација денеска.
За играта океј е се ја контролираме играта ама се ни фали едно голче само, после се ќе биде полесно.
Имавме одлични шанси за гол кои за жал не влегоа, второво полувреме ќе биде далеку потешко да се даде гол, но како и да е јас сеуште искрено се надевам на победа.
Напред Наши :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Давај те линкови...Освен на зулу со тој смотаниот коментатор...:nesvest:

Слабо исполнет стадионот нешто.Но сепак има навивање колку толку.
Се каам што не отидов,сеа дома само рипам од столот на секоја шанса,ако тепаме се фрлам од втори спрат:pos2:

Да се надеваме на подобро второ полувреме и молете се да не паднат со кондиција после 70та минута ! :salut:

Ама ја одбрани добро Јане таа на Кару браво ама сега за сега најдобро ми игра Величе добар во дефанзива и во офанзива се надевам дека ќе пукне еден гол.

Оф бе...врска си немаме.Ја све мислам дека оваа е наместена.Норвежаниве не сакаат гол да ни дадат,ваѓаат јаки играчи ставаат некој анонимуси,ама пак ние не можеме гол да дадеме.

Нешто не ми мириса добро.... сакам да го видам Ристич на место на Илчо.... па неможе нападот од него посебно ... да функционира :toe:

Aaaaaaaaaaaa
Карате мен Ристич
значи стварно немаме завршница никаква

Ц ц ц гол неможеме да дајме УПМ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom