Македонија-Норвешка 0:0

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ајде ѕверови :vozbud: дојде и сабота,покажете дека вредите и дека можете да ги совладате Викинзите,на наш терен,со над плус 30 степени...сите фактори се на наша страна...:oeoeoe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сакам да му посакам среќа на целиот наш Национален тим, на денешниот натпревар, а на Господин Мирсад Јонуз успешно деби.

ПС. Доколку на овој натпревар ги освоиме трите бода и тоа биде заслуга на Јонуз јас овде јавно ке се извинам за сите напишани текстови од моја страна!:helou::smir:

Ајде и од мене прогноза:

Македонија - Норвешка
3 - 1
пс. Знам дека ова изгледа премногу оптимистички и навивачки ама го имам срцето и за точен резултат!!!:toe:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Некој да ги има составите на двата тима на Македонија го знам на Норвешка ако може да го најде нека го постира.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Овие се повиканите:

Troppen
Rune Almenning Jarstein - Rosenborg
Jon Knudsen - Stabæk
Håkon Opdal - Brann
Trond Erik Bertelsen - Viking
Simen Brenne - Odd Grenland
Daniel Braaten - Toulouse
John Carew - Aston Villa*
Morten Fevang - Odd Grenland
Christian Grindheim - Heerenveen
Brede Hangeland - Fulham*
Henning Hauger - Stabæk
Erik Huseklepp - Brann
Jon Inge Høiland - Stabæk
Steffen Iversen - Rosenborg*
Morten Gamst Pedersen - Blackburn*
Tore Reginiussen - Tromsø
Bjørn Helge Riise - Lillestrøm*
John Arne Riise - Roma*
Per Ciljan Skjelbred - Rosenborg*
Fredrik Winsnes - Strømsgodset
Kjetil Wæhler - Aalborg

*треба да се внимава на нив

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.622
Поени од реакции
1.170
Дали некој има информации за стартниот состав на Македонија?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дали некој има информации за стартниот состав на Македонија?
Како што најави А1 вчера, би требало вака да биде:

--- Николовски ---
--- Седлоски --- Грнчаров --- Митрески --- Попов ---
--- Шумуликовски ---
---Тасевски ------Деспотовски ---
--- Пандев ---
--- Стојков --- Наумовски ---

Јас сум за да се избаци Тасевски, на негово место Георгиевски, и на местото на Стојков да биде Филип Ивановски. Сепак ова не е официјално, може да има и измени.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Некој да ги има составите на двата тима на Македонија го знам на Норвешка ако може да го најде нека го постира.

Еве ги можните состави и формации и на двата тима:

Македонија

Николовски

Седловски_____Митревски_____Грнчаров_____Попов

Шумуликовски_______________Деспотовски

Георгиевски

Стојков____________________Наумовски
Пандев

-
/ \
------------------------------------------
\ /
-

Кару
Педерсен_____Гриндхајм_____Сијелбред_____Братен

Винснес

Рисе_____Валер_____Хангеланд_____Хојланд

Кнудсен

Норвешка

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
мој тип 2-0
одвен ако Рисе не не попари со некој гол 2-1 да биде

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
teba da go igra Ivanovski prva ovoj Ilco naumovski mn e padnat u forma nisto ne igra u matrersburg. a ivanovski rastura sekoe kolo gol dava

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
teba da go igra Ivanovski prva ovoj Ilco naumovski mn e padnat u forma nisto ne igra u matrersburg. a ivanovski rastura sekoe kolo gol dava

Наумовски е прв стрелец за својата екипа мислам дека е во право Јонуз шо ги форсира во првиот состав исто така тој е и корпулентен и е единствен таков во тимот во нападот.
За Ивановски треба да го замени Стојков според мене, секако ако биде истиот тој состав шо го постирав погоре!:toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
аман бре што го форсираат Шумулинкоски кога е дрво се надевам нема да игра.Можеме да ги тепаме времево ни одговара а и сега на се кознај колку јаки Норвешка

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Наумовски го извлече Матерсбург од испаѓање во втора лига. Секоја втора утакмица даваше голови. А и знаеме Илчо колку пружа за Македонија, според мене единствен кој го остава срцето на терен, далеку повеќе од Пандев и остали. Се бори за секоја топка, а тоа е во секој момент добредојдено од еден напаѓач. Стојков треба да лета, како бе да игра за реп. кога неможе асален тим да си најде?! Од каде стигнаа го избркаа, и дојде време на вакви важни утакмици да игра Стојков...Ивановски на место на Стојков и супер е тимот.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Тасевски се повредил и на негово место ке игра Георгиевски,а и Шуми бил неизвесен,негова алтернатива е Гроздановски

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
И Тасевски не игра добро за репрезентација како што игра за клубот подобро да ги видиме Георгиевски и Гроздановски нека добијат шанса

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Сакам да му посакам среќа на целиот наш Национален тим, на денешниот натпревар, а на Господин Мирсад Јонуз успешно деби.

ПС. Доколку на овој натпревар ги освоиме трите бода и тоа биде заслуга на Јонуз јас овде јавно ке се извинам за сите напишани текстови од моја страна!:helou::smir:

Ајде и од мене прогноза:

Македонија - Норвешка
3 - 1
пс. Знам дека ова изгледа премногу оптимистички и навивачки ама го имам срцето и за точен резултат!!!:toe:
ТАКА Е!!!
Голема поддршка за националниот тим и од мене...
Норвешка не е тим од кој треба да се плашиме, а имаме и добра атмосфера, жешко време...Пандев (се надсевам конечно да проработи...)
Прогноза 1:0 за МАКЕДОНИЈА

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom