Како што најави А1 вчера, би требало вака да биде:Дали некој има информации за стартниот состав на Македонија?
Некој да ги има составите на двата тима на Македонија го знам на Норвешка ако може да го најде нека го постира.
teba da go igra Ivanovski prva ovoj Ilco naumovski mn e padnat u forma nisto ne igra u matrersburg. a ivanovski rastura sekoe kolo gol dava
Наумовски го извлече Матерсбург од испаѓање во втора лига. Секоја втора утакмица даваше голови. А и знаеме Илчо колку пружа за Македонија, според мене единствен кој го остава срцето на терен, далеку повеќе од Пандев и остали. Се бори за секоја топка, а тоа е во секој момент добредојдено од еден напаѓач. Стојков треба да лета, како бе да игра за реп. кога неможе асален тим да си најде?! Од каде стигнаа го избркаа, и дојде време на вакви важни утакмици да игра Стојков...Ивановски на место на Стојков и супер е тимот.teba da go igra Ivanovski prva ovoj Ilco naumovski mn e padnat u forma nisto ne igra u matrersburg. a ivanovski rastura sekoe kolo gol dava
ТАКА Е!!!Сакам да му посакам среќа на целиот наш Национален тим, на денешниот натпревар, а на Господин Мирсад Јонуз успешно деби.
ПС. Доколку на овој натпревар ги освоиме трите бода и тоа биде заслуга на Јонуз јас овде јавно ке се извинам за сите напишани текстови од моја страна!:helou::smir:
Ајде и од мене прогноза:
Македонија - Норвешкапс. Знам дека ова изгледа премногу оптимистички и навивачки ама го имам срцето и за точен резултат!!!
3 - 1